Marele spectacol al vieții! Mâine, la Teatrul Național Caracal, începe Maratonul Vaccinării

30 Mai 2021 | scris de Paul Rogojinaru
Marele spectacol al vieții! Mâine, la Teatrul Național Caracal, începe Maratonul Vaccinării

 

S-au deschis teatrele! Cum existența însăși este un nesfârșit spectacol, ce putea fi mai nimerit (în contextul pandemiei) ca anumite momente de viață să se joace chiar pe scena unui teatru? Problema asta, surprinzătoare ca noutate, și-au pus-o (și urmează să o și rezolve) cei care reprezintă factorii de decizie din Primăria Caracal.

Astfel, de mâine, ora 16, timp de trei zile, la Teatrul Național Caracal, cei care doresc să fie parte activă și pozitivă în spectacolul vieții urbei, să aibă un rol major întru sănătatea orașului prin vaccinarea împotriva Covid 19, se pot prezenta pentru imunizare doar cu buletinul. 

Și, ca o mică răsplată și recunoștință față de cei care țin la sănătatea arealului în care trăiesc și muncesc, Primăria Caracal a anunțat (încă de săptămâna trecută) o tombolă în urma căreia vor fi atribuite, prin tragere la sorți, 100 de bilete gratuite la spectacolul ”Sunt un orb” susținut de marele actor Horațiu Mălăele, în data de 30 mai la Teatrul Național Caracal.

E clar că, deși piesa se numește ”Sunt un orb”, sigur cei ce vor fi prezenți în sală fac parte dintre cei care ”văd” deja luminița de la capătul tunelului a revenirii la normalitate. Pe de altă parte, ei înșiși se pot considera veritabili actori în lupta împotriva pandemiei, atâta vreme cât vaccinarea poate avea loc chiar pe scena teatrului, sub lumina reflectoarelor. 

Fiți responsabili, participați benefic la spectacolul și calitatea vieții dumneavoastră, vaccinați-vă! Vă așteptăm la Teatru!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră