Kirstie Alley a pierdut scurta bătălie cu cancerul. John Travolta își exprimă dragostea față de partenera sa fantastică

06 Dec 2021
Kirstie Alley a pierdut scurta bătălie cu cancerul. John Travolta își exprimă dragostea față de partenera sa fantastică

Kirstie Alley a murit în urma unei „bătălii cu cancerul”, potrivit familiei ei. Ea avea 71 de ani.

„Cu tristețe vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit abia recent”, se arată într-un comunicat postat de copiii ei pe contul său oficial de Twitter, conform Fox News.

„Ea a fost înconjurată de cea mai apropiată familie a ei și a luptat cu mare forță, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și a aventurilor care ne-au urmat.”

Alley a câștigat un premiu Emmy și, de asemenea, un premiu Globul de Aur pentru rolul său remarcabil ca Rebecca Howe din sitcomul de la sfârșitul anilor ’80 „Cheers”, în care i-a jucat și pe Ted Danson, Shelley Long, Woody Harrelson și Rhea Perlman.

„Pe cât de iconică a fost pe ecran, ea a fost o mamă și o bunica și mai uimitoare. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Centrul de Cancer Moffitt pentru îngrijirea lor.

„Pofta și pasiunea de viață ale mamei noastre, copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei veșnică de a crea, au fost de neegalat și ne-au lăsat inspirați să trăim viața la maxim așa cum a făcut-o ea.”

Declarația s-a încheiat: „Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment dificil. Cu dragoste întotdeauna, True și Lillie Parker”.

John Travolta, Jamie Lee Curtis și alte vedete de la Hollywood deplâng pierderea celebrei actrițe, Kirstie Alley.

Travolta a scris pe Instagram că partenera lui, coprotagonista din „Uite cine vorbește” de la Alley, a fost una dintre cele mai speciale persoane pe care a întâlnit-o vreodată și i-a transmis că se vor revedea în curând.

Jamie Lee Curtis a transmis pe Instagram, luni seară, un mesaj pentru a împărtăși „respectul și conexiunea” lor reciprocă pe care le-au avut.

— Tocmai am auzit vestea tristă că Kirstie Alley a murit, a început Curtis.

„Ea a fost un ca film de benzi desenate grozave și o frumoasă ”mamă ursoaică” în viața ei foarte reală. M-a ajutat să cumpăr costume pentru familia mea în acel an de Crăciun. Am fost de acord să nu fim de acord cu unele lucruri, dar am avut un respect reciproc și o conexiune. Tristă știre."

Alley era cunoscută și pentru că a jucat pe ecrane în roluri din „Star Trek II: The Wrath of Khan”, „Summer School”, „Uite cine vorbește”, „It Takes Two” și „For Richer or Poorer”.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie. Știu că ne vom revedea”, a subtitrat John Travolta o fotografie cu Alley din zilele lor „Look Who’s Talking”.

Tim Allen și-a transmis luni pe Twitter condoleanțe regretatei actrițe: „Un suflet dulce a trecut pe Kristie Alley. Vești triste, triste. Rugăciuni pentru toată familia ei”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră