Festivalul Vacanței-Drumul lui Făt Frumos

28 Iul 2017
Festivalul Vacanței-Drumul lui Făt Frumos Galerie foto (2)

Fundatia ABRACADABRA,Teatrul National pentru Copii cu sprijinul Ministerului Culturii si Identitatii Nationale si avind ca parteneri media TVR,Radio Romania Cultural  va organiza in perioada iulie –septembrie Festivalul itinerant de Vacanta –Drumullui Fat Frumos.

Sunt Magicianul Povestilor si va invit sa pornim pe Drumul lui Fat- Frumos! Cu siguranta ne vom intilnii cu Zmei si Vrajitoare.Muma Padurii va fi si ea prezenta.O vom salva pe fata Genarului si vom trece peste tarimul Scorpiei si Gheonoaiei.Ne asteapta multe aventuri si peripetii si cine stie ,poate o sa ajungem si in tara Tineretii fara Batrinete si a Vietii fara de Moarte.

Pe unde trece acest drum?- o sa intrebati
Deacamdata am aflat ca in sudul Moldovei, mai exact la Bacau, se afla Ileana Cosinziana care trebuie salvata.Drumul lui Fat Frumos a fost lung si eroul nostrum sa oprit si linga cetaea de la Mangalia pe faleza Marii Negre.Prietenul sau Calul sa oprit sa se  adape la poalele cetatii Rupea.Se spune cs Pasarea Maiastra a fost vazuta in Bailesti.
Nu o sa credeti dar la Filiasi unde drumurile se despart Scorpia si Gheonoaia au vrut sa-I opresca din drum dar Fat Frumos le-a biruit si a pornit-o pe calul sau inaripat spre Tigu Jiu.Daca a ajuns si in tara Tineretii fara Batrinete….. vom afla dac pornim la drum.

Cine este Fat Frumos dar Calul Nazdravan dar Ilenele Sinziene?
Sunteti chiar voi dragi copii.Veti fi alesi sa deveniti eroii buni din povestile Romanilor pe intreg parcursul  Festivalului de Vacanta –Drumul lui Fat Frumos.

Pornim la drum pe 29 iulie la ora 11  din frumoasa Gradina de poveste a Televiziunii Romane. 
      

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră