ESTE OFICIAL! Arena Naţională a fost ÎNCHISĂ. Cel mai mare stadion din România nu are aviz pentru securitate în caz de incendiu

07 Noi 2015
ESTE OFICIAL! Arena Naţională a fost ÎNCHISĂ. Cel mai mare stadion din România nu are aviz pentru securitate în caz de incendiu
Partida Steaua - FC Botoșani, programată, duminică, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii I la fotbal, se va disputa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj. Surse din cadrul grupării roş-albastre au declarat pentru Agerpres că Arena Națională din Capitală nu deține avizul pentru securitate în caz de incendiu din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Astfel, meciul steliştilor cu gruparea din Botoşani se va desfășura la Cluj la ora stabilită inițial, 20:30. 
 
Președintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat, vineri, la postul Digi Sport, că Stadionul Dr. Constantin Rădulescu deține avizul pentru securitate în caz de incendiu.
 
''M-a sunat Valeriu Argăseală (n.r. — președintele CA al FC Steaua) și m-a întrebat dacă avem certificat pentru incendiu, pentru că Arena Națională nu îl are. Noi l-am obținut, chiar acum vreo două luni a avut loc o inspecție. Așadar, m-a sunat Argăseală, m-a întrebat de aviz și dacă pot să joace în această etapă pe terenul nostru. I-am dat un răspuns afirmativ. Noi am mai ajutat Steaua, când a jucat cu Schalke, în Europa League'', a afirmat Mureșan la postul TV.
 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră