Elon Musk nu se dezminte și alege să intervină din nou în politica internă a SUA cu un mesaj cu subînțeles

28 Noi 2022
Elon Musk nu se dezminte și alege să intervină din nou în politica internă a SUA cu un mesaj cu subînțeles

Șeful Twitter a postat recent o imagine cu măsuța de lângă patului lui unde se poate observa un revolver. Se pare că Musk dorește să transmită liderilor celei mai puternice țări din lume un mesaj destul de subtil cu privire la mult dezbătuta lege a controlului armelor letale din SUA. În ultima perioadă, tot mai multe atacuri cu arme letale au avut loc în mai multe zone din America, iar multe țări au decis să-și avertizeze cetățenii cu privire la pericolele l-a care se supun dacă decid să călătoarească în ”țara făgăduinței”.

Elon Musk, CEO-ul miliardarului Twitter, doarme cu două pistoale la îndemână și o pictură cu George Washington pe noptieră, a dezvăluit el într-un tweet de luni.

Musk a împărtășit o fotografie a noptierei sale luni dimineață, arătând-o presărată cu doze goale de Cola, un revolver cu aspect SF, precum și un pistol cu ​​cremene într-o carcasă elaborată, conform Fox News.

Carcasa pistolului avea o interpretare a lui George Washington traversând Delaware pe capacul interior, care era deschis.

Imaginea a arătat și patru cutii de Cola pe masă cu numeroase inele de pete, ceea ce l-a determinat pe miliardar să rezolve mizeria.

„Nu există nicio scuză pentru lipsa mea de coaster”, a scris el.

Unii utilizatori de Twitter au declarat că revolverul părea a fi o replică a unui joc video. Musk nu a clarificat dacă arma era funcțională.

Scurta privire în dormitorul miliardarului vine la aproximativ o zi după ce acesta a anunțat că Twitter înregistrează un număr record de utilizatori pe platformă.

„Cred că văd o cale către Twitter care depășește un miliard de utilizatori lunari în 12 până la 18 luni”, a scris Musk pe Twitter autorului și psihologului Jordan Peterson, căruia i s-a permis să revină pe platformă săptămâna trecută după ce a fost suspendat la începutul acestui an.

Musk a distribuit diapozitive dintr-un raport intern de stare pe care l-a transmis duminică. Slide-urile spun că impresiile de discurs instigator la ură au scăzut pe site în comparație cu această perioadă anul trecut.

El a continuat să recunoască scăderea „masivă” a veniturilor Twitter, pe care a pus-o vina pe activiștii care presează agenții de publicitate să retragă afaceri de pe platformă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră