Elev de clasa a VIII-a, la spital cu alcoolemie de 2,16 la mie!

01 Mar 2017
Elev de clasa a VIII-a, la spital cu alcoolemie de 2,16 la mie!

Un elev de 14 ani a fost dus cu ambulanţa la spital după ce i s-a făcut rău în timpul orelor de curs. În urma analizelor de laborator s-a stabilit că avea o alcoolemie de 2,16 g/litru alcool pur în sânge, de aproape trei ori peste limita legală permisă în cazul şoferilor depistaţi în trafic de poliţie.

Elevul a fost internat, marţi după-amiază, în Spitalul din Huşi, după ce i s-a făcut rău pe holurile şcolii unde se afla la cursuri.  El a fost descoperit de către secretara unităţii de învăţământ, care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenția unei ambulanţe.

Reprezentanţii școlii nu au reuşit să stabilească ce băuturi a consumat elevul înainte de a ajunge la şcoală.

”Copilul nu este cunoscut ca un elev problemă, locuind cu bunica sa care se ocupă de creşterea şi îngrijirea minorului. Elevul susţine că nu a băut în şcoală şi nici că nu-şi mai aminteşte ce anume ar fi consumat şi, mai ales, cu cine”, a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Băiatul, elev în clasa a VIII-a, va fi dus la cabinetul de consiliere al unităţii de învăţământ în momentul în care va reveni la cursuri.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră