Elena Udrea rămâne în arest. Costaricanii i-au respins solicitarea de eliberare

03 Noi 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Elena Udrea rămâne în arest. Costaricanii i-au respins solicitarea de eliberare Galerie foto (2)

Elena Udrea rămâne în arest în Costa Rica, după ce instanţa a respins solicitarea de eliberare făcută de reprezentanţii acesteia, scriu jurnaliştii din Costa Rica, scrie News.ro.

Potrivit jurnaliştilor din Costa Rica, contestaţia la măsura arestării preventive depusă de reprezentanţii Elenei Udrea a fost judecată vineri, iar un judecător al Tribunalului penal din Pavas a respins solicitarea de eliberare.

Informaţia a fost confirmată de Biroul de presă al Ministerului public din Costa Rica pentru jurnalista Amelia Rueda, sursa citată precizând că Elena Udrea va rămâne în arest.

Solicitarea depusă în cazul Alinei Bica nu fusese judecată la momentul publicării articolului.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute, în 3 octombrie, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni.

Pe parcursul procedurii penale Elena Udrea şi Alina Bica au dreptul, potrivit legislaţiei din Costa Rica, de a declara mai multe recursuri faţă de decizia de arestare şi de a cere înlocuirea cu o altă măsură, a declarat, la Antena3, şeful Interpol Costa Rica, Gustavo Chinchilla.

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a publicat pe Facebook o nouă fotografie care îl înfăţişează împreună cu fiica lor.  

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră