Elena Udrea îi dă dreptate lui Victor Ponta. Cătălin Predoiu are probleme în Gala Bute

08 Iun 2015
Elena Udrea îi dă dreptate lui Victor Ponta. Cătălin Predoiu are probleme în Gala Bute
 Premierul Victor Ponta a susţinut, duminică, după şedinţa liderilor coaliţiei de guvernare, că liberalul Teodor Atanasiu se află, eventual, înr-un conflict de interese, iar prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu este doar cercetat în dosarul Gala Bute 'ca nu cumva să aibă vreo problemă când îmi cere mie demisia'.

"Mi-e jenă să vorbesc despre colegii din Opoziţie, din PNL. Cel care, eventual, se află în conflict de interese este domnul Atanasiu, care cel care i-a semnat contractele domnului Şova şi după aceea l-a votat votat ca ministru în Guvernul USL sau mă rog care i-a semnat contractele doamnei Alina Gorghiu.(...) Domnul Predoiu, care este cercetat în Gala Bute, dar nu este încă suspect, este doar cercetat, ca nu cumva să aibă vreo problemă când îmi cere mie demisia", a spus Victor Ponta, la Parlament.

Udrea confirmă afirmaţiile premierului

Elena Udrea a fost audiată luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), în dosarul Gala Bute. Udrea a declarat că guvernul PSD a fost „un guvern neperformant”, dar a atras atenţia că este important cine va înlocui actualul cabinet, lansând atacuri la adresa prim-vicepreşedintelui PNL Cătălin Predoiu (propunerea partidului pentru funcţia de premier) şi a Alinei Gorghiu, copreşedinte al formaţiunii.

„Dacă vine domnul Predoiu, am căzut din lac în puţ. Domnul Predoiu este în dosarul Gala Bute, într-o disjungere. Oricând poate să-l pună în situaţia in care este domnul Victor Ponta astăzi”, a afirmat fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră