Elena Udrea ar fi fost amenințată cu moartea de interlopi în pușcărie

02 Mai 2015
 Elena Udrea ar fi fost amenințată cu moartea de interlopi în pușcărie
stiripesurse.ro a făcut publică o scrisoarea unui deținut din penitenciarul Colibași în care acesta mărturisește că ar fi fost angajat de lumea interlopă pentru a o infecta cu virusul HIV pe Elena Udrea.

În scrisoarea ruptă parcă dintr-un roman polițist, Petre, cel care îi scrie Elenei Udrea, se prezintă ca fiind un bărbat de 42 de ani, cu relații în lumea interlopă, tatuat pe tot corpul, inclusiv pe față, care își ispășește în penitenciarul Colibași o pedeapsă cu închisoarea pentru răpire și cămătărie.
Bărbatul este solitar, declarând că soția și fiica sa au fost ucise la comanda unui clan mafiot rusesc, în urma unor neînțelegeri avute cu acesta la Torino.

Conform mărturisirii bărbatului, Elena Udrea ar fi ținta atacurilor unei persoane influente - domnul P. - care vizează chiar dispariția sa fizică.
În aceast context, deținutul ar fi primit o scrisoare de la Sile Cămătaru în care i se cerea să găsească o metodă prin care să fie transferat la București și să se apropie de Udrea pentru a o infecta cu virusul HIV.

Deținutul spune că a refuzat comanda, în urma îndeplinirii căreia ar fi trebuit să primească 15,000 de euro, pentru că i-ar fi fost dator Elenei Udrea, din partea căreia ar fi primit ajutor în rezolvarea unei probleme a cărei natură nu o precizează. De asemenea, el spune că ar fi depus demersurile necesare pentru ca această amenințare la adresa Elenei Udrea să înceteze.

În încheierea epistolei, bărbatul își declară totala disponibilitate de a-i oferi ajutorul Elenei Udrea în rezolvarea oricărei probleme, de orice natură.
"Eu te respect ca pe o soră te pup bazeazăte pe mine în orice. Aștept răspuns urgent. Te pup Elena", scrie deținutul la finalul scrisorii sale.

Abordarea și stilul folosit de expeditor par a fi originale, totuși,veridicitatea acestei amenințări este departe de a fi confirmată.
Dacă există cu adevărat, deținutul Petre,din penitenciarul Colibași, poate fi doar o persoană doritoare de atenție și notorietate, pușcăria nefiind tocmai un loc de distracție

Referitor la informația conform căreia Elena Udrea ar fi primit amenințări, Penitenciarul Târgșor, locul de detenție al fostului politican, a ținut să facă următoarele precizări: 
"De la momentul încarcerării și până în prezent, persoana la care se face referire nu a înaintat nicio sesizare și nu a semnalat angajaților penitenciarului aspecte privind existența unei scrisori de amenințare.".

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră