După un an de negocieri, Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la o înțelege cu privire la detaliile financiare ale divorțului

30 Noi 2022
După un an de negocieri, Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la o înțelege cu privire la detaliile financiare ale divorțului

Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la o înțelegere în divorțul lor, potrivit documentelor instanței depuse la Los Angeles.

Fostul cuplu va avea custodia comună a celor patru copii ai lor, cu vârste cuprinse între trei și nouă ani, anunță Sky News.

West, care și-a schimbat legal numele în Ye, îi va plăti lui Kardashian 200.000 de dolari (166.000 de lire sterline) pe lună pentru întreținere pentru copii și vor împărți costurile securității private, școlii private și universității copiilor lor.

Nici unul nu va plăti celuilalt întreținere pentru soț și fiecare își va plăti propriile datorii.

Documentele instanței depuse marți au cerut aprobarea de către judecător a termenilor, care au fost agreați de fostul cuplu.

West și Kardashian, în vârstă de 42 de ani, au avut un acord prenupțial și și-au păstrat proprietatea în mare parte separată.

Cuplul s-a căsătorit cu opt ani în urmă, la un fort renascentist din orașul italian Florența, în 2014. Kardashian a cerut divorțul în urmă cu aproape un an.

În luna martie a acestui an, un judecător i-a declarat legal necăsătorite la cererea ei.

Păreau să se îndrepte către o despărțire cordială, dar West a atacat pe rețelele de socializare vedeta de reality TV, familia ei și Pete Davidson, iubitul ei de nouă luni.

Rapperul, în vârstă de 45 de ani, s-a plâns că nu i se permite să ia decizii importante legate de părinți și că este exclus din reperele copiilor săi, cum ar fi petrecerile de naștere.

Kardashian a numit atacurile sale „duritoare”, acuzându-l că face co-parenting „imposibilă la fiecare pas”.

West, care a concediat doi avocați de la cererea de divorț, dorea dreptul de a interoga orice nou soț al lui Kardashian sub jurământ, lucru pe care un judecător la respins.

Reputația lui West a fost lovită în ultimele luni de remarcile sale ofensive și antisemite, care au determinat mai multe companii să taie legăturile cu el.

Rapperul a căzut de pe lista miliardarilor Forbes după ce a fost renunțat de Adidas.

Contractul său profitabil cu compania a reprezentat 1,5 miliarde de dolari (1,3 miliarde de lire sterline) din valoarea sa netă, potrivit revistei.

„După asta, Ye nu mai este miliardar”, se spunea.

West a anunțat, de asemenea, săptămâna trecută că va candida la alegerile prezidențiale din SUA din 2024 și i-a cerut lui Donald Trump să fie candidatul său.

West a candidat și pentru o funcție în 2020, dar a ajuns la votul prezidențial doar într-o mână de state din cauza unei combinații de termene limită ratate și lipsă de semnături.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră