Drama unui paramedic: a încercat să-și salveze propriul copil dintr-un accident fără să-i cunoască identitatea

24 Noi 2022
Drama unui paramedic: a încercat să-și salveze propriul copil dintr-un accident fără să-i cunoască identitatea

Un paramedic canadian care a răspuns la un accident rutier săptămâna trecută și a lucrat pentru a ajuta un adolescent accidentat își trata, fără să știe, propria fiică, anunță The Guardian

Când Jayme Erickson a ajuns la locul accidentului pe o porțiune înghețată a autostrăzii Alberta, pe 15 noiembrie, a găsit o adolescentă cu răni grave despre care Erickson știa că ar fi probabil fatale. Din cauza gravității rănilor fetei, Erickson nu a putut-o recunoaște.

Erickson a lucrat aproape o jumătate de oră pentru a scoate fata din vehicul și a rămas cu ea până când adolescentul a putut fi transportat cu avionul la un spital din apropiere din Calgary.

Când Erickson a ajuns acasă la sfârșitul turei, a fost întâmpinată de ofițeri de poliție care au spus că fiica ei de 17 ani, Montana, a fost victima accidentului. Ea a fost informată că rănile sunt „nu sunt compatibile cu viața” și Montana a fost scoasă din susținerea vieții.

„Pacientul grav rănit pe care tocmai îl îngrijisem era propriul meu corp. Singurul meu copil. Eu mini-ul meu. Fiica mea, Montana”, a scris ea familiei și prietenilor. „Deși sunt recunoscător pentru cei 17 ani pe care i-am avut alături de ea, sunt zdrobită și rămân cu mirare. Ce ai fi devenit, fetița mea? Cine ai fi fost?

„Sunt spulberat. Sunt stricat. Îmi lipsește o bucată din mine. Sunt lăsat să ridic piesele și se așteaptă să continui.”

Vorbind marți reporterilor din comunitatea Airdrie, Erickson, flancată de familie și colegi, și-a elogiat fiica „petardă”. „Era o luptătoare și a luptat până în ziua în care a murit și a fost frumoasă”, a spus ea. „Era atât de frumoasă.

Richard Reed, un prieten și coleg paramedic, s-a stricat de mai multe ori când le-a povestit reporterilor despre locul unui accident, în care o mașină cu două adolescente care se întorceau de la plimbarea câinilor și-a pierdut controlul și a fost lovită de un camion care venea din sens opus.

Șoferul a reușit să părăsească vehiculul, dar pasagerul, Montana, a rămas blocat. Erickson a fost primul la fața locului și mai târziu și-a exprimat tristețea și frustrarea soțului ei că o familie ar putea să-și piardă fiica.

„Atât în ​​calitate de părinte, cât și de prim răspuns, vă pot spune că acest lucru este dincolo de un coșmar pe care oricare dintre noi l-ar fi putut concepe”, a spus Reed.

Erickson a spus că vrea ca lumea să știe despre fiica pe care o pierduse. „I-ar plăcea cu înverșunare dacă ai fi prietenul ei. Te-ar iubi până la capătul lumii și înapoi și ar face orice pentru tine. Era o luptătoare. Și a luptat”, a spus ea.

Un înotător competitiv cu ambiția de a urma facultatea de drept, Montana a reușit să ofere „un ultim cadou” celor aflați în nevoie. „Ea a putut să-și doneze organele, iar dintre organele ei, două dintre ele care au fost donate au salvat vieți”, a spus Erickson. „Suntem atât de fericiți că fetița noastră trăiește prin alții și, în urma acestei tragedii, a salvat alți oameni. Știm că este ceea ce și-ar fi dorit ea și suntem atât de mândri de ea și o să ne fie foarte dor de ea.”

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră