Dosarul Nana a fost trimis in instanta. Va fi judecat la Tribunalul Calarasi

22 Mai 2015
Dosarul Nana a fost trimis in instanta. Va fi judecat la Tribunalul Calarasi
11 persoane au fost trimise in judecata in dosarul privind retrocedarile ilegale din comuna Nana. Este vorba de Gheorghe Dobre (primarul comunei Nana), Tudorița Niculae (secretar în cadrul Primăriei Nana), Florian Decu, Marius Gelu Neagu, Marian Dobre, Simona Alina Preda, toți funcționari în cadrul Primăriei Nana, Vasilica Preda (contabil), Domnica Enciu, Daniela Negoiță, Nicolae Tudorache (casier în cadrul Primăriei Nana) si Georgică Stole.

Potrivit rechizitoriului, în perioada 2005 — 2010, Tudorița Niculae, Florian Decu, Marius Gelu Neagu și Marian Dobre au constituit un grup infracțional organizat, care a avut ca scop retrocedarea de terenuri agricole prin eludarea dispozițiilor Legii fondului funciar și a celorlalte reglementări în domeniu.


Ulterior, la acest grup infracțional au mai aderat inculpații Simona Alina Preda, Gheorghe Dobre, Vasilica Preda, Domnica Enciu și Daniela Negoiță. Ancheta a vizat 128 de cereri de retrocedare de terenuri agricole solutionate de comisie in perioada 2005-2010. Acest dosar a fost instrumentat de procurorii Parchetului general si va fi judecat la Tribunalul Calarasi.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră