Doctrina woke din SUA: povestea mamei care a plătit din greu ”spălarea” pe creier a popriului copil

28 Noi 2022
Doctrina woke din SUA: povestea mamei care a plătit din greu ”spălarea” pe creier a popriului copil

Moștenitoarea unei industrii farmaceutice din orașului New York, Annabella Rockwell, susține că mama ei a plătit un „deprogramator” de 300 de dolari pe zi, după ce a crezut că fiica ei i s-a „spălat creierul” mergând la un colegiu liberal de elită exclusiv feminin, care a lăsat-o pe tânără „total îndoctrinată” și înstrăinat de părinţii care au crescut-o, conform Fox News.

„Am plecat de la școală foarte anxios, foarte nervos, foarte deprimat și trist”, a declarat recent Rockwell, acum în vârstă de 29 de ani, pentru New York Post. „Am văzut totul prin prisma opresiunii și părtinirii și a victimizării. Am venit la școală ca cineva care i-a văzut pe toți în mod egal. Am plecat să caut nedreptate oriunde am putut și presupunând automat că toți bărbații albi sunt sexiști. Gândurile mele nu mai erau ale mele. proprii.”

Rockwell, o fostă patinatoare artistică competitivă, care a crescut în Upper East Side, a declarat pentru Post că la început a fost încântată să urmeze la Mount Holyoke College – o instituție pentru femei de 60.000 de dolari pe an din ruralul Massachusetts – în 2011.

Spre deosebire de alți studenți din primul an, ea a spus că nu a participat la „MoHo chop”, un ritual de inițiere menit să ridice din umeri rolurile de gen prin tunsarea părului. Cu toate acestea, până în primul an, Rockwell a spus pentru Post că a observat o schimbare în ea însăși după ce a urmat un curs de studii de gen.

„Acest profesor îmi vorbește despre patriarhie”, a spus Rockwell. „Abia știam ce înseamnă cuvântul. Nu știam despre ce vorbea ea. Nu eram o persoană care iubește feminismul. Știam doar că simțeam că am fost întotdeauna liberă să fac ceea ce îmi doream. Nu am experimentat niciodată sexismul. Dar mi s-a spus că există patriarhia și nici măcar nu înțelegi că a lucrat împotriva ta toată viața. Ai fost oprimat și nici nu ai știut asta. Acum trebuie să lupți împotriva ta. Și eu doar a coborât în ​​această groapă adâncă de iepure.”

Atunci a spus că relația ei cu mama ei, pe care a considerat-o cândva cea mai bună prietenă, s-a schimbat.

„Am simțit că trebuie să o învăț cum a greșit și să o expun și să fac asta cu toți cei care nu văd lucrurile corect”, a spus Rockwell. „Profesorii au încurajat înstrăinarea [din partea părinților] și chiar și-au oferit casele în care să rămână. Ei spuneau: „Nu mergeți să-i vedeți, veniți cu noi în vacanță.” Majoritatea colegilor mei credeau în toate chestiile astea. , de asemenea. Dacă nu ai făcut-o, ai fost ostracizat”.

Mama ei, Melinda Rockwell, a declarat pentru Post că credea că fiica ei a fost spălată pe creier. Ea a recunoscut că, în timpul unei cearte aprinse petrecute în casa familiei din Palm Beach, Florida, a aruncat o vază prin fereastră, furioasă pentru ceea ce s-a întâmplat cu fiica ei. Pe lângă „deprogramatorul” costisitor, ea a cerut și ajutor de la fostul antrenor de tenis al fiicei sale, Scott Williams, dar a fost avertizată că ar putea dura șapte ani până când Annabella va reveni la vechile ei moduri de gândire.

„A fost ca și cum ai merge pe frânghie”, a spus Melinda Rockwell. „Nu puteam împinge prea tare sau aș pierde-o, dar dacă o dau drumul, am simțit că s-ar putea să nu o mai văd. A fost la fel de rău ca să încerc să scoți un copil de pe străzi care consumă heroină. sigur că nu se va întâmpla cu copilul lor. Dar se va întâmpla. [Profesorii și studenții mai mari] le spun studenților că sunt speciali - parcă ar fi unși - apoi le spun cât de asupriți sunt și ce victime sunt și cum au să ieșim în lume și să fim activiști pentru a opri opresiunea”.

O altă fostă studentă la Mount Holyoke College, activistul conservator în vârstă de 29 de ani Laura Loomer, a vorbit pentru Post despre cultura campusului, spunând că a plecat după doar un semestru în primul an din cauza hărțuirii.

„Întreaga cultură de acolo se învârte în jurul urii la adresa bărbaților și a fi lesbiană”, a spus Loomer pentru Post. „Muntele Holyoke și toate cele șapte surori [școlile, inclusiv colegiile istorice pentru femei Barnard, Bryn Mawr, Smith, Radcliffe, Vassar și Wellesley] au fost concepute pentru a fi aceste instituții de elită pentru femei într-o perioadă în care locuri precum Harvard doar au luat bărbați. „Nu mai sunt locuri pentru idei și dezbateri și pentru o educație completă. Sunt centre de îndoctrinare”.

„Dacă îți trimiți copilul acolo, îl înscrii pentru a ura patriarhia și oamenii albi și acțiunile fondatoare ale țării noastre”, a adăugat ea. „Este o bastardizare a învățământului superior de dragul armelor tinerelor naive de dragul de a promova o agendă toxică.”

Annabella Rockwell, care a lucrat pentru campania prezidențială a lui Hillary Clinton din 2016, după ce a absolvit o diplomă de istorie, a creditat „nemilozitatea” mamei sale.

„Dacă mama mea nu ar fi continuat să mă bată și nu ar fi renunțat, știu unde aș fi chiar acum”, a spus Rockwell pentru Post. „Muntele Holyoke și-a întâlnit perechea în mama mea. Dacă nu ar fi fost ea, probabil că aș locui în Massachusetts, aș lucra pentru un politician super-progresist, aș fi întâlnit cu oameni cu care nu aveam nimic în comun, cu excepția ideologiei și aș bea tot. timpul. Și aș fi nenorocit. Dar aș fi prea încăpățânat să mă privesc în oglindă. A trebuit să mă umil cu adevărat pentru a recunoaște că am greșit. Și că tot ce mi s-a spus a fost atât de ipocrit."

Ea a mai spus că opiniile ei au început să se schimbe în timpul protestelor George Floyd din 2020.

„Fluxul meu de socializare a fost o cameră de ecou a tot ceea ce am fost predat la Mt. Holyoke”, a spus Rockwell. „Toată lumea avea pătratul negru și totul era „fără dreptate, fără pace”. Dar începusem să mă gândesc: „De ce ardem afacerile în numele împuternicirii? Cum îi ajută acest lucru pe oamenii de culoare? „Nu are sens.” În acel moment, a început să dea un clic despre cât de ipocrit era.”

Rockwell, care acum strânge fonduri pentru grupul conservator de advocacy PragerU, a spus că intenția ei este să nu defăimeze alți colegi de clasă, recunoscând că toți erau „tineri și impresionabili” într-un mediu de campus în care „diversitatea de opinii nu a fost niciodată permisă”.

Fox News Digital a contactat Mount Holyoke College pentru comentarii duminică, dar nu au răspuns.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră