Dan Şova, prima vizită la Poliţie. Ce procedură va trebui să urmeze sub control judiciar

08 Iun 2015
Dan Şova, prima vizită la Poliţie. Ce procedură va trebui să urmeze sub control judiciar
 Luni, senatorul Dan Şova a venit pentru prima dată la secţia de poliţie, acesta fiind sub control judiciar de vineri. Fostul ministru a spus că, potrivit calendarului stabilit prin control judiciar, trebuie să se prezinte la Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov lunea între 15:30 și 16:00 și vinerea între 9:30 și 10:00. „Nu mă încurcă cu nimic, e decizia procurorului, dacă este utilă anchetei....Asta e procedura penală, asta o respectăm”, a declarat Dan Șova.
Senatorul a precizat că și-a schimbat domiciliul acum vreo trei sau patru luni.
Întrebat ce părere are despre scandalul politic declanșat de dosarul său, a spus că, din punctul său de vedere, este doar o procedură judiciară pe care procurorul o urmează și așteaptă ca procurorul să trimită dosarul în instanță. „În instanță formulăm și apărări. Deocamdată...procurorul formulează acuzații”, a punctat Șova.
Întrebat dacă Victor Ponta ar trebui să-și dea demisia, Dan Șova a răspuns: „Eu nu fac comentarii politice, dar dacă mă întrebați pe mine, având în vedere că nu a făcut absolut nimic ilegal, nu văd motivul pentru care și-ar da demisia”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră