Cristiano Ronaldo va fi dat în judecată de echipa Manchester United și va pierde salariul imens de 500.000 euro pe lună

18 Noi 2022
Cristiano Ronaldo va fi dat în judecată de echipa Manchester United și va pierde salariul imens de 500.000 euro pe lună

Manchester United a numit avocați să îl dea în judecată pe Cristiano Ronaldo pentru presupusa încălcare a contractului, după afirmațiile aduse de atacant într-un interviu recent, clubul căutând o soluționare rapidă a problemei, anunță The Guardian.

Înseamnă că Ronaldo aproape sigur nu va mai juca niciodată pentru United și se înțelege că jucătorul de 37 de ani a fost instruit să nu se întoarcă la baza de antrenament a clubului Carrington după participarea sa cu Portugalia la Cupa Mondială din Qatar.

Cristiano Ronaldo a identificat public Ronaldo-ficarea lui Manchester United

Când a vorbit cu Piers Morgan la Talk TV, Ronaldo a făcut o serie de acuzații despre United. Printre acestea se numără faptul că este forțat să plece de către club, că directorii executivi nu au avut empatie după ce fiul său nou-născut a murit în aprilie, că proprietarilor, familiei Glazer, nu le pasă de club și că managerul, Erik ten Hag, nu nu-l respecta.

Vineri, o declarație a clubului a spus: „Manchester United a inițiat în această dimineață măsuri adecvate ca răspuns la recentul interviu al presei lui Cristiano Ronaldo. Nu vom face alte comentarii până când acest proces nu va ajunge la final.”

Contractul lui Ronaldo valorează aproximativ 500.000 de lire sterline pe săptămână și expiră în iulie. United nu avea cunoștințe prealabile despre interviul acordat de Ronaldo, care dorea să plece în vară. El urmează să sosească la Doha vineri, la 23:00, ora locală, cu echipa Portugaliei, înainte de primul antrenament al echipei, sâmbătă după-amiază.

Ronaldo se află la a doua perioadă la United, după șase ani de succes, care s-au încheiat în 2009, când a câștigat trei Premier League, FA Cup, două Cupe ale Ligii, Liga Campionilor și Balonul de Aur. Contribuția sa individuală l-a transformat într-un erou pentru fanii United și l-a clasat printre cei mai mari jucători ai clubului.

Revenirea lui Ronaldo în vara anului 2021 a fost salutată cu extaz de suporteri și salutată drept o lovitură de stat de predecesorul lui Ten Hag, Ole Gunnar Solskjær. Dar publicând pretențiile sale împotriva lui United, Ronaldo a afectat grav această poziție și statut.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră