Judecătorul Danileţ şi judecătoarea Camelia Bogdan „s-au ţinut de gât, s-au îmbrăţişat şi au cântat karaoke“

27 Mar 2016 | scris de Mara Răducanu
Judecătorul Danileţ şi judecătoarea Camelia Bogdan „s-au ţinut de gât, s-au îmbrăţişat şi au cântat karaoke“

 

„Anunţam ca foarte curand in spatiul public vor aparea filmari zdrobitoare cu judecatorii Vasilica Danilet si Camelia Bogdan, cantand la karaoke in Clubul Tunes, dansand unul in bratele celuilalt, in seara zilei de 24 martie 2016, la doar cateva ore dupa sedinta de plen in care s-a solutionat cererea de aparare a reputatiei profesionale a judecatoarei Camelia Bogdan, de la Curtea de Apel Bucuresti“, susţine site-ul Lumea Justiţiei. Reamintim că la data de 24 martie 2016, Vasilica Danilet a facut parte din Plenul CSM care a solutionat cererea de aparare a reputatiei profesionale a judecatoarei Camelia Bogdan.

Spirite încinse în CSM îb cazul Bogdan 

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a respins  cererea judecătoarei Camelia Bogdan de apărare a reputației profesionale și a sistemului judiciar în ansamblul său. Reamintim faptul că judecătoarea Camelia Bogdan- a făcut parte din completul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu în dosarul ICA- a depus la CSM o cerere de apărare a reputației profesionale, susținând că a fost supusă unui adevărat "linșaj mediatic" de către postul Antena 3 și portalul Lumea Justiției.

danilet si camelia bogdan

Anunțul a fost făcut de președintele CSM, judecătorul Mircea Aron, după finalizarea deliberării. Decizia a fost luată după ce Camelia Bogdan și-a susținut și argumentat cererea în fața Plenului CSM. Anterior, judecătoarea le ceruse unora dintre membrii CSM să se abțină la judecarea cererii sale de apărare a reputației profesionale, pe motiv că aceștia s-ar afla în incompatibilitate și nu ar putea fi obiectivi.

Ce a declarat Camelia Bogdan

Camelia Bogdan i-a nominalizat pe Marius Tudose, Alexandru Șerban, Adrian Bordea, Norel Popescu și Corina Dumitrescu, dar și pe judecătoarea Monalisa Neagoe, care anunțase deja că se abține de la judecarea cauzei. "Eu vă dau posibilitatea să apreciați cu privire la imparțialitatea dumneavoastră, deoarece nu doresc să formulez cereri de recuzare, dar, dacă totuși se consideră că atitudinea mea este abuzivă, (...) o să facem eventual și cererile de recuzare. Dar o să dau posibilitatea colegilor mei să aprecieze cu privire la imparțialitatea dumnealor", a spus Camelia Bogdan.

daniletttt

SURSA FOTO: www.luju.ro 

Afirmațiile făcute în susținerea solicitărilor sale au provocat reacții din partea membrilor CSM vizați, unii respingându-le ca nefondate, iar alții părăsind sala în care se desfășura ședința Plenului CSM. "Era mai simplu dacă spunea cine vrea să o judece", a afirmat judecătorul Norel Popescu, unul dintre cei acuzați de incompatibilitate. Camelia Bogdan i-a sugerat ulterior și Alinei Ghica să se abțină, invocând "niște zvonuri răutăcioase" cărora nu le-a dat crezare, dar care ar indica o posibilă situație de incompatibilitate.

Camelia Bogdan, judecătoarea care a făcut parte din completul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu în dosarul ICA, a depus la CSM o cerere de apărare a reputației profesionale, susținând că a fost supusă unui adevărat "linșaj mediatic" de către postul Antena 3 și portalul Lumea Justiției.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră