FILMUL CRIMEI care a îngrozit Berlinul: Un român i-a tăiat gâtul iubitei în fața unui supermarket

07 Iun 2015
FILMUL CRIMEI care a îngrozit Berlinul: Un român i-a tăiat gâtul iubitei în fața unui supermarket
Scene înfiorătoare vineri dimineața în parcarea unui supermarket din localitatea germană Brandenburg and der Havel, aflată în apropierea capitalei Berlin.  

În jurul orei 7 dimineața o româncă de 26 de ani s-a postat în fața supermarketului pentru a vinde ziare. Două ore mai târziu a apărut și un bărbat de origine română. S-a iscat o ceartă violentă între cei doi.

Conform Markische Allgemeine Zeitung, la un moment dat, bărbatul a scos un cuțit și i-a tăiat gâtul femeii. Angajați ai supermarketului au auzit țipetele și au alergat la locul faptei. Intervenția echipelor medicale a venit prea târziu, femeia decedase.

“În momentul în care am ajuns acolo, bărbatul avea în mână un cuțit de bucătărie de circa 30 de centimetri. La momentul acela încă nu știam că a ucis-o pe femeie. Doi muncitori au încercat să îl imobilizeze, dar fără succes. Bărbatul nu a fugit. Apoi a sosit poliția și el s-a predat fără să opună rezistență”, povestește primul martor ajuns la fața locului, Uwe Voigt.

În urma primelor investigații, poliția locală a anunțat sâmbătă că victima era fosta iubită a agresorului. Mai mult, se pare că bărbatul nu s-a rezumat la o singură lovitură de cuțit, ci și-a chinuit victima minute în șir.

“Eu am găsit femeia într-o baltă de sânge pe treptele supermarketului. Agresorul a dat senzația că vrea să plece, însă se tot întorcea și îi mai aplica o lovitură de cuțit. Minute în șir a mai alergat prin parcare, având un telefon la ureche, țipând și gesticulând într-o limbă străină. A fost o execuție în toată regulă”, povestește martorul Heiko Sommer, care o cunoștea pe victimă.

Agresorul de 32 de ani a amenințat că se sinucide dacă se mai aproprie cineva de el și a putut fi imobilizat abia la sosirea forțelor de ordine. Încă este neclar cu cine vorbea bărbatul la telefon.

“Mai mulți martori povestesc că femeia venea săptămânal să vândă ziare pentru oameni fără adapost, Motz și Strassenfeger. Uneori venea și agresorul să o ajute. Se pare că cei doi s-au aflat într-o relație amoroasă. Motivul agresiunii a fost refuzul femeii de a mai continua relația și implicarea într-o relație cu un alt bărbat. Mai mult, în preziua crimei l-ar fi anunțat pe criminal că trebuie să părăsească locuința”, scrie sursa citată.

Crima a îngrozit locuitorii din zonă. “Era o tânără frumoasă și foarte amabilă. Obișnuiam să cumpăr ziare de la ea. Nu pot să accept că a murit”, a declarat Ingrid Fischer. Victima era mama a doi copii. (I.D)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră