Lupul paznic la oi. Comisarul șef de poliție Petru Pitcovici, reținut pentru sprijinirea unor traficanți de droguri (VIDEO)

20 Mai 2016 | scris de Cristi Ionescu
Lupul paznic la oi. Comisarul șef de poliție Petru Pitcovici, reținut pentru sprijinirea unor traficanți de droguri (VIDEO)

În perioada 11-19.05.2016 procurorii DIICOT- Structura Centrală au efectuat activități de urmărire penală cu privire la activitatea infracțională desfășurată de către mai multe persoane care au acționat în mod coordonat în vederea introducerii pe teritoriul României a unor cantităţi de  droguri de mare risc procurate din Olanda şi ulterior comercializate pe raza municipiului București, informează un comunicat al DIICOT.

La data de 11.05.2016, în jurul orelor 22.00, inculpaţii PARASCHIV BOGDAN EMANUEL, TRIPON NATALIA  și DUMITRACHE CRISTINEL  s-au prezentat la punctul de trecere al frontierei de stat Nădlac, într-un autoturism,  în vederea efectuarii formalităților de intrare în România.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că inculpatul SIMION DAN SANDU zis “DAN CHIORU” i-a determinat pe inculpații mai sus menționați să procure cocaină, înmânându-le în acest sens suma de 10.000 euro, droguri ce urmau a fi comercializate pe raza municipiului București. Totodată, s-a stabilit faptul că inculpatul PITCOVICI PETRU DANIEL, comisar șef de poliție în cadrul D.G.A., a oferit sprijin și ajutor inculpaților SIMION DAN SANDU și PARASCHIV BOGDAN EMANUEL în scopul îngreunării cercetărilor efectuate, depistării și probării autorilor.

Citește comunicatul DIICOT, aici.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră