Colecția de automobile i-a venit de hac: Jay Leno a suferit arsuri grave în timp ce se afla în garajul său

15 Noi 2022
Colecția de automobile i-a venit de hac: Jay Leno a suferit arsuri grave în timp ce se afla în garajul său
Celebrul prezentator și comedian TV, Jay Leno devenit faimos și prin prin prisma colecției sale impresionante de mașini extrem de scumpe a suferit un accident în timp ce se afla în garajul său.

Jay Leno este tratat pentru arsuri la un spital din Los Angeles, după ce una dintre mașinile sale a luat foc în garajul său în weekend și i-a rănit grav fața comediantului, anunță The Guardian.

Leno a declarat pentru Variety într-o declarație: „Am avut niște arsuri grave de la un incendiu cu benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două să mă readuc pe picioare.”

Agentul comediantului, Steve Levine, a declarat pentru Daily Beast: „Să mulțumesc Domnului, Jay este în regulă”.

Fostul gazdă TV de noaptea târziu, un pasionat colecționar de mașini, a fost ars pe partea stângă a feței și a mâinilor într-un incident cu benzina în garajul său în acest weekend, a declarat un purtător de cuvânt al Centrului Grossman Burn pentru CNN. Ochiul și urechea lui nu au fost grav afectate.

„El are bună dispoziție și este mișcat de toate anchetele privind starea lui și urările de bine”, se spune în declarație. „Vrea să spună tuturor că se descurcă bine și că se află în „cel mai bun centru de ardere din Statele Unite”.

Bătrânul de 72 de ani și-a anulat planurile de a participa la o conferință financiară din Las Vegas duminică după incident, dar detaliile nu au fost împărtășite public la momentul respectiv.

Leno a fost una dintre cele mai urmărite gazde TV de noapte târziu din America, atrăgând aproximativ 4,8 milioane de telespectatori la emisiunea sa de cinci nopți pe săptămână, până când a plecat în 2009 și a fost înlocuit de Conan O'Brien.
De când a părăsit The Tonight Show, Leno și-a început propriul serial CNBC numit Jay Leno’s Garage în 2015 și a început să găzduiască renașterea You Bet Your Life în 2021. Leno, care se pare că deține peste 180 de vehicule, lucrează în mod regulat în garajul său din Burbank.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră