Ce spune presa britanică despre meciul pierdut de Halep la Wimbledon

12 Iul 2017
Ce spune presa britanică despre meciul pierdut de Halep la Wimbledon

Presa britanică salută prima calificare a unei jucătoare din Regat, după 48 de ani, în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Evident, învingătoarea culege toate aprecierile, Halep fiind doar adversara la care se face referire...The winner takes it all!

BBC: ”Am văzut un meci extraordinar din partea Johannei Konta pe terenul central, dar care putea fi pierdut din cauza multor greșeli în momente cheie. Konta a servit puternic și a lovit pe măsură în fața unui joc de picioare genial al Simonei Halep”

The Guardian: ”Johanna Konta a făcut mai mult decât un meci obișnuit de tenis la Wimbledon. Performanța vieții sale o poate purta spre alte performanțe. Konta i-a făcut pe cei care se îndoieau de ce calități are și să creadă în ea. Halep s-a apărat cu o disperare genială, însă pe final serviciul ei a dat semne de ezitare”

Express: ”Konta a meritat succesul! Johanna Konta a obținut o victorie de senzație în fața adversarei sale. Publicul a fost însă prea exuberant pe final și s-a bucurat înainte de încheierea ultimului punct. Halep a trimis în fileu, iar Konta părea că își cere scuze aproape. Sinceri să fim, e dificil să-i fi părut rău cu adevărat după acest moment”

The Telegraph: ”Johanna Konta a fost la două puncte de o înfrângere în meciul cu Halep, dar a refuzat să cedeze. Apoi a revenit în forță și a câștigat meciul de la Wimbledon. Simona poate fi acuzată cu greu că a cedat acest meci cu ușurință”
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră