Caz șocant: s-a prezentat la divorț cu o ”soție” falsă pentru a scăpa mai repede de cea reală

29 Noi 2022
Caz șocant: s-a prezentat la divorț cu o ”soție” falsă pentru a scăpa mai repede de cea reală
O fostă soție este „șocată” că căsătoria ei a fost anulată după ce un „impostor” a pretins că este ea, iar o decizie judecătorească din Kamloops, conform dailyhive.com
Warren și Gina Zant s-au căsătorit pe 27 noiembrie 1999. S-au despărțit pe 15 martie 2016.

Documentele Curții BC spun că Gina a devenit „îndreptățită la un interes” în beneficiile de pensie ale lui Warren în timpul căsătoriei. Cu toate acestea, un ordin de consimțământ pronunțat la 24 noiembrie 2021, care a anulat căsătoria, a făcut ca Gina să nu mai poată revendica acele prestații.

Când Planul de pensii a informat-o pe Gina despre această realitate, ea a spus că nu a fost de acord cu Ordinul de anulare.

Acesta este momentul în care lucrurile iau o întorsătură pentru ciudat.
Judecătorul BC desemnat în cauză, judecătorul Dennis Hori, a prezidat în 24 noiembrie 2021 o ședință pentru o cerere de anulare, printr-o conexiune audio la distanță.

Hori spune că a auzit de la persoane care s-au identificat drept Warren Thomas Zant și Gina Elizabeth Zant.

„În timpul audierii, persoana care s-a identificat ca fiind Gina Zant a confirmat că conținutul răspunsului său la cerere este corect. Înainte de ședință, părțile au înaintat instanței un ordin de încuviințare purtând semnăturile ‘Warren Zant’ și ‘Gina E. Zant’”.

Documentele instanței BC spun că a fost „șocată” când a aflat de la Administratorul de Pensii și Beneficii pentru Planul de Pensii că căsătoria ei a fost anulată fără acordul ei, datorită acestui impostor.
Ea l-a informat pe administrator că nu a fost la instanță, nu a semnat nicio hotărâre judecătorească și nu credea că ordinul este real. Ea a adăugat că Warren nu i-a înștiințat niciodată vreo pledoarie în procedură și că nu a avut nicio notificare cu privire la procedura cererii în fața instanței pe 24 noiembrie. Ea a mai spus că semnătura de pe pagina a doua a cererii și numerele de e-mail și de telefon nu erau al ei.

Judecătorul a fost mulțumit că cel care a participat telefonic în timpul procedurii de anulare a căsătoriei nu este Gina.

La 2 martie 2022, Planul de pensii, susținut de Gina, a solicitat anularea Ordinului de anulare. În ceea ce privește acea cerere, adevărata Gina a fost prezentă la toate audierile.

Warren a încercat să-și scuze incompetența juridică din cauza sănătății sale mintale, dar judecătorul a spus că dovezile care susțin această afirmație nu sunt de încredere și că martorii lui Warren nu au credibilitate.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră