Cântăreț de muzică country moare la 37 de ani, la doar câteva ore după nunta sa

30 Noi 2022
Cântăreț de muzică country moare la 37 de ani, la doar câteva ore după nunta sa
Cântărețul și compozitorul country Jake Flint a murit, a confirmat Fox News Digital. Avea 37 de ani, conform Fox News.

Flint, o vedetă în devenire, a murit sâmbătă, la doar câteva ore după ce s-a căsătorit cu logodnica lui, publicistul său de multă vreme, Clif Doyal, a confirmat pentru The Oklahoman.

Cauza morții lui Flint nu a fost stabilită.

„Nu a fost doar un client, a fost un prieten drag și doar un tip super drăguț”, a spus Doyal pentru presa. „După cum puteți vedea din revărsarea de pe rețelele de socializare, el a fost iubit de toată lumea.

„Cred că o mare parte a fost doar că era o persoană și avea un simț al umorului uimitor. Îi făcea pe toată lumea să râdă și îi făcea pe toți să se simtă bineveniți. A fost un ambasador al muzicii Oklahoma Red Dirt”.
Marți, văduva lui Flint, Brenda Flint, a distribuit o postare sfâșietoare pe Facebook.

„Ar trebui să analizăm fotografiile de nuntă, dar trebuie să aleg haine în care să-mi îngrop soțul”, a scris ea. "Oamenii nu sunt meniți să simtă atât de multă durere. Inima mea a dispărut și chiar am nevoie ca el să se întoarcă. Nu pot suporta mult mai mult. Am nevoie de el aici."

Muzicianul Mike Hosty, care a cântat la nuntă, și-a amintit că Flint are „o inimă mare”.

„A fost un cântăreț-compozitor, în întregime și doar o personalitate mare. O inimă mare și [el] s-a aplecat pentru a face orice pentru tine”, a împărtășit Hosty cu The Oklahoman. „Când orice muzician îți cere să cânți la nunta lui, este una dintre acele zile cele mai importante... și este întotdeauna o onoare”.

Fostul manager și prieten al lui Flint, Brenda Cline, i-a adus și ea un omagiu regretatei cântărețe, menționând că ea „l-a iubit mult ca pe un fiu”.
„Cu inima frântă și într-o durere profundă trebuie să anunț că Jake Flint a murit tragic”, a scris ea pe Facebook alături de o fotografie a celor doi. „Am încercat de mai multe ori astăzi să fac o postare, dar nu poți comenta ceea ce nu poți procesa. Fotografia de mai jos este când Jake și cu mine am semnat cu entuziasm contractul nostru de management al artistului.

„Acesta a fost începutul unei prietenii și parteneriate minunate”, a împărtășit ea. „Jake a fost chiar mai mult decât atât pentru mine, l-am iubit mult ca pe un fiu. Cel mai amuzant, hilar, mai muncitor și dedicat artist cu care am lucrat vreodată în cariera mea. Eram pe punctul de a începe o afacere împreună după ce el iar Brenda s-a căsătorit - care a fost ieri. Da - ieri. Jake are un milion de prieteni și nu sunt sigur cum va face toată lumea această pierdere tragică.

„Avem nevoie de rugăciuni – totul este atât de suprarealist. Vă rugăm să vă rugați pentru noua sa soție Brenda, pentru mama prețioasă a lui Jake, pentru sora lui și pentru restul familiei și prietenilor lui. Va fi incredibil de dificil pentru mulți. Vă iubim Jake și în inimile noastre pentru totdeauna”.

Flint a lansat patru albume de studio în cariera sa, începând cu albumul său din 2016 „I’m Not OK”. De asemenea, a fost desemnat artistul de succes al anului la We Are Tulsa Music Awards în 2018, a raportat Entertainment Weekly.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră