„Buna ziua! Sunt învăţătoare la Scoala Gimnazială Nr. 195 din București și am păduchi!“

17 Ian 2017 | scris de Jeanina Nastase
„Buna ziua! Sunt învăţătoare la Scoala Gimnazială Nr. 195 din București și am păduchi!“

Claudia Chiru, învăţătoare la Şcoala Gimnazială ntr.195 din Bucureşti a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îndeamnă să se renunţe la prejudecăţi, mai exact la acelea de a-i arăta cu degetul pe copiii care au păduchi. „Va rog din suflet sa le spuneti acasă copiilor ca păduchii nu mai sunt o rușine, ca oricine poate lua și ca nu ar trebui sa rada de colegii lor la scoala“, a scris aceasta pe pagina ei de facebook. 

Mesajul postat de cadrul didactic s-a viralizat rapid în mediul online. Mii de oameni au apreciat postarea, iar alte câteva sute au distribuit-o.
„Buna ziua! Sunt invatatoare la Scoala Gimnaziala Nr. 195 din București și am păduchi!!! Da, am "câțiva" păduchi, vreo 2-3, așa se scuza lumea in 2017, și nu mi-e rușine! Am eu si poate alte câteva sute de elevi și parinti din București, și nu mai știu cati din țara noastră. Și nu este prima data, este a 2-a oară.

Și câțiva dintre elevii mei au, așa ca probabil ne-am dat paduchii între noi pentru ca haina mea sta lângă a lor, iar din când in când ii sărut pe frunte și ii iau in brațe, așa cum s-a întâmplat azi. Firele mele de par se întâlnesc cu ale lor și...gata, saltul s-a produs, au schimbat scalpul!

Este momentul sa renunțam la prejudecăți și sa ne purtam ca niște oameni maturi. Nu pot sa mai aud ca păduchii sunt o rușine și ca purtătorii ar trebui arși pe rug in piața publica!!!

Va rog din suflet sa le spuneti acasă copiilor ca păduchii nu mai sunt o rușine, ca oricine poate lua și ca nu ar trebui sa rada de colegii lor la scoala.

Le rog și pe colegele mele sa vorbească deschis cu copiii și sa le explice realitatea. Le puteți spune ca și doamna invatatoare Chiru are și preda cu tableta, face inca un master și se da cu parfum, deci nu este nespălată sau proasta!", a scris pe pagina de socializare învăţătoarea Claudia Chiru,  de la Şcoala Gimnazială nr.195 din Capitală. 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră