Bella Hadid a fost aleasă cea mai elegantă femeie de pe planetă

24 Noi 2022
Bella Hadid a fost aleasă cea mai elegantă femeie de pe planetă

Bella Hadid a fost desemnată „cea mai elegantă persoană de pe planetă” de către British GQ, care a ales supermodelul dintr-o listă anuală de celebrități care stabilesc tendințele, inclusiv Harry Styles, Jaden Smith, Kim Kardashian și Lil Nas X, conform The National.

Hadid, în vârstă de 26 de ani, a fost aleasă pentru capacitatea ei de a „purta orice”.

Derulați prin galeria de mai sus pentru imagini cu evoluția stilului Bellei Hadid în 47 de fotografii

„Îmbrăcăminte pentru bărbați. Îmbrăcăminte pentru femei. Îmbrăcăminte de stradă. Îmbrăcăminte de lucru. Îmbrăcăminte inteligentă. Îmbrăcăminte ondulată. Puțini le pot purta pe toate (și le pot purta). Dar puține sunt Bella Hadid”, a spus revista, subliniind simțul ei pentru modă atunci când poartă îmbrăcăminte bărbătească.

„Hadid poartă îmbrăcăminte pentru bărbați mai bine decât majoritatea bărbaților – și încă poate purta orice și orice altceva”, a spus British GQ într-un articol care a fost publicat miercuri. „Croială. Mocasini Prada. Jachete mari din denim. A existat chiar și o cravată la un moment dat. Este ondulat, clasic și necomplicat în același timp.”

Hadid este sora supermodelului Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani, și a doua fiică a dezvoltatorului imobiliar palestino-iordan, Mohamed Hadid, și a fostului model și vedetă de reality TV Yolanda Hadid. Ea a început să modeleze la vârsta de 16 ani și de atunci a făcut coperta revistelor internaționale Vogue de 27 de ori.

De asemenea, ea a doborât recordul deținut de modelul Doutzen Kroes pentru cele mai multe coperti Vogue din septembrie într-un an în 2017, când a apărut pe copertele edițiilor din China, Spania, Brazilia, Australia și Arabia.

Astăzi, Hadid este unul dintre cele mai bine plătite modele din lume, alături de sora Gigi, câștigând aproximativ 19 milioane de dolari, potrivit Forbes.

De asemenea, și-a folosit cu fervoare faima pentru activism, în special pentru cauze palestiniene, și a spus că regretă că nu a crescut într-o cultură musulmană. Tatăl ei, Mohamed, și familia lui au fost printre cei care au părăsit Palestina în timpul Nakba din 1948. Părinții lui Hadid s-au despărțit când ea avea doar patru ani.

În aprilie, Hadid a mers pe Instagram pentru a vorbi împotriva asaltării Moscheei Al Aqsa de către Israel și a acuzat platforma de socializare că „i-a interzis în umbră” poveștile.

Ea a folosit, de asemenea, Instagram pentru a promova o mică afacere palestiniană în SUA, împărtășind fotografii din interiorul magazinului independent de discuri din New York deținut de omul de afaceri palestinian Jamal Alnasr, încurajându-și urmăritorii de pe Instagram să viziteze.

Hadid, care urmează să-și facă debutul în actorie în curând în serialul câștigător de Emmy Ramy, a vorbit și despre costurile personale și profesionale pe care le-a plătit pentru susținerea vocală a Palestinei.

„Când aveam 14 ani, am scris „Palestina liberă”, pe mână, literalmente cu flori în vopsea”, a spus Hadid. „Și am fost strigat și am fost imediat blamat ca o persoană care ură pentru alt popor.”

Bella Hadid și Naomi Campbell se bucură de o săptămână plină în Qatar înaintea Cupei Mondiale

„N-am știut niciodată cine este de fapt Bella până când am reluat legătura cu partea mea palestiniană”, a spus recent ea pentru podcastul jurnalistului libiano-american Noor Tagouri Rep.

„Mi-am făcut suficient educația și îmi cunosc suficient familia, îmi cunosc suficient propria istorie și asta ar trebui să fie suficient.”

Lista stilată GQ a mai inclus și Justin Bieber, Chris Pine, Zendaya, Lizzo, Dua Lipa, Daniel Kaluuya, Zoe Kravitz și Austin Butler, printre alții.

Lista anuală salută „oamenii care au făcut din lume un loc mai sălbatic, mai nebun și mai fericit”, a spus revista.

Derulați prin galeria de mai jos pentru fotografii recente cu Bella Hadid în Qatar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră