Au încercat să fugă de POLIȚIȘTI, însă au ajuns tot pe mâna lor. Ce au pățit trei CONTRABANDIȘTI

06 Iun 2015
Au încercat să fugă de POLIȚIȘTI, însă au ajuns tot pe mâna lor. Ce au pățit trei CONTRABANDIȘTI
Politiștii de frontieră botoșăneni au identificat - în urma unei acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări- trei persoane, cetățeni români, care transportau cu un autoturism, 90.000 țigarete de contrabandă. În încercarea de a scăpa de echipajul Poliției de Frontieră, cei trei bărbați s-au răsturnat cu mașina plină cu țigări.

„Deoarece se dețineau informații că, de pe raza localității de frontieră Cotușca urma a fi transportată la Botoșani, o cantitate de tigări de proveniență R.Moldova, a fost monitorizată intrarea în localitate și, la scurt timp, lucrătorii noștri au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism marca Lancia. Întrucât conducătorul auto nu a oprit, polițistii de frontieră au pornit în urmărirea autoturismului. După câteva sute de metri, șoferul mașinii a pierdut controlul volanului și autoturismul s-a răsturnat, iar persoanele din acesta au părăsit autovehiculul avariat, fugind de la fața locului. În imediata apropiere a autovehiculului au fost descoperite mai multe colete cu țigări“, potrivit oficialilor de la frontieră.

În coletele din mașină au fost depistate 90.000 de tigarete marca Ritm, cu timbru de acciza R. Moldova, în valoare de 40.866 lei, care, împreună cu autoturismul marca Lancia, în valoare de 8.860 lei au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră