Altarul ce comemora victimele de la Colectiv a fost vandalizat

12 Iun 2017
Altarul ce comemora victimele de la Colectiv a fost vandalizat

Altarul dedicat celor 64 de oameni care și-au pierdut viața în incendiul din Clubul Colectiv a fost vandalizat! Persoanele care au comis acest sacrilegiu sunt încă necunoscute, dar probabil că e vorba de ceea ce scoate din când în când societatea la suprafață - neoameni, pleavă, lipsă de empatie și civilizație. Desigur, puși în fața faptelor vor regreta gestul comis, doar pentru a trece mai departe, conștiința lor nu va fi marcată absolut deloc.

Asociația Colectiv GTG 3010 a anunțat astăzi că „micul colț de neuitare” a fost vandalizat.

"Timpul trece, iar unele persoane au uitat de mult, ba chiar sunt deranjate de micul nostru colț de neuitare. Există indivizi deranjați de faptul că în centrul Bucureștiului, la doi pași de clădirea fostei fabrici Pionierul există un altar. Un altar care până acum trei zile era plin de fotografii ale copiilor morți în incinta fostei fabrici Pionierul și unde trecătorii aprindeau o lumânare sau puneau o floare. Acum locul arată așa", se arată în mesajul asociației.

"Cineva a furat totul, cineva este deranjat de un altar, de un loc al durerii noastre. Acum o lună a fost luat banner-ul, acum s-au furat pozele. Încet, încet totul dispare. Despre Colectiv", se mai arată în mesajul care însoțește fotografia.

În seara zilei de 30 octombrie 2015, un incendiu devastator a izbucnit în clubul Colectiv, în urma căruia 64 de oameni și-au pierdut viața, iar alți aproximativ 150 de răniți au ajuns la spital.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră