ALERTĂ! Un deţinut de la Penitenciarul Poarta Albă, condamnat pentru omor, a evadat. Urma să fie eliberat condiţionat...

03 Aug 2017 | scris de Mara Răducanu
ALERTĂ! Un deţinut de la Penitenciarul  Poarta Albă, condamnat pentru omor, a evadat. Urma să fie eliberat condiţionat...

Un deținut de la Penitenciarul Poarta Albă a evadat în această dimineață, în jurul orei 9:00. El a fost condamnat la 20 de închisoare pentru omor, iar în luna decembrie urma să fie eliberat condiționat.

Bărbatul de 38 de ani a evadat de la o fermă din județul Constanța, el aflându-se împreună cu alți 12 deținuți la muncă în folosul comunității pentru reducerea pedepsei.

Valentin Perdeicu a părăsit punctul de lucru la care era repartizat, respectiv S.C. Avicola S.A din localitatea Lumina, județul Constanța.

El este originar din Piatra Neamț, are constituție atletică, înălţimea de 168 de centimetri, păr şaten închis şi, la momentul părăsirii punctului de lucru, era îmbrăcat în pantaloni lungi de culoare gri deschis și un tricou de culoare verde deschis.

Oamenii legii au demarat căutările pentru a-l prinde. În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, sunteți rugați să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul unic de telefon 112. De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Constanța – Poarta Albă la telefon 0241 – 853777, fax 0241-853524. Persoană de contact: purtător de cuvânt – comisar șef Botezan Gabi, telefon: 0740/114310, e-mail: gabi.botezan@anp.gov.r.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră