Aglomeraţie mare pe DN1, la intrare în Bucureşti. Vezi cum se circulă pe drumurile din țară

12 Ian 2016 | scris de Veronica M. Florentina
Aglomeraţie mare pe DN1, la intrare în Bucureşti. Vezi cum se circulă pe drumurile din țară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN1, între DN Centura Bucureşti şi Aleea Privighetorilor, traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule, dar şi a unor lucrări la reţeaua de canalizare (în urma unei surpări), care afectează o bandă de circulaţie pe sensul de intrare în Bucureşti (pe care se circulă pe două benzi din trei, în zona de lucru).

În plus, în judeţul Gorj, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă pe numeroase artere rutiere. Cel mai greu se circulă pe DE79 Rovinari- Ţânţăreni şi DN67C Novaci- Rânca unde vizibilitatea este sub 50 de metri

Pentru judeţele Timiş, Arad, Caraş- Severin, Hunedoara, Bihor şi Alba, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare averse de ploaie. Poliţia îi sfătuieşte pe conducătorii auto să reducă vitezaşi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

Având în vedere informarea meteorologică potrivit căreia, în intervalul 9 ianuarie, ora 23:00 – 12 ianuarie, ora 09:00, se vor semnala, temporar, ploi în regiunile vestice, nordice şi centrale, iar în zona montană înaltă precipitaţii mixte, este necesar din partea conducătorilor auto să circule prudent, cu viteză redusă, să mărească distanţa în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă în cazul în care autovehiculul care circulă în faţă frânează brusc.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră