Actor din Squid Game dat în judecată pentru agresiuni

01 Dec 2020
Actor din Squid Game dat în judecată pentru agresiuni
Actorul din Squid Game, O Yeong-su va fi judecat sub acuzația de agresiune la indecent, după ce o femeie l-a acuzat că a atins-o în mod necorespunzător, anunță Sky News.

Procesul câștigătorului Globului de Aur, în vârstă de 78 de ani, a fost programat săptămâna trecută în luna februarie la tribunalul districtual din orașul sud-coreean Seongnam.
Detaliile specifice despre caz nu au putut fi confirmate în acest stadiu, a declarat Kim Myeong-un, un oficial al parchetului districtual.
O ar fi făcut contact fizic nedorit cu femeia, care nu a fost identificată, la o întâlnire în urmă cu cinci ani.

El neagă orice faptă greșită și a susținut că a ținut femeia de mâini doar pentru „a-i arăta calea” în timp ce se plimbau în jurul unui lac, potrivit unui canal de televiziune local.

O a spus că i-a oferit femeii scuze, nu pentru că a acceptat că acuzațiile împotriva lui sunt valabile, ci pentru că femeia i-ar fi spus că „nu ar ridica nicio problemă” cu privire la incident dacă ar face-o, potrivit JTBC.

O a devenit primul actor sud-coreean care a câștigat un Glob de Aur în ianuarie, după ce a fost desemnat cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul din Squid Game.
Drama violentă Netflix urmărește un grup de adulți grav îndatorați care concurează într-o serie de jocuri mortale pentru copii pentru o parte dintr-un premiu în bani.

O a fost, de asemenea, nominalizat la un Emmy pentru interpretarea sa în rolul lui Oh Il-nam, un misterios concurent în vârstă care s-a alăturat jocurilor după ce a fost diagnosticat cu cancer la creier terminal.

Actorul încă nu a comentat public acuzațiile.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră