Trăiește fiecare zi de vară ca pe o aventură, la Edenland Park!

21 Iul 2015
Trăiește fiecare zi de vară ca pe o aventură, la Edenland Park!
La doar 20 de minute de București, vă puteți bucura de cel mai mare parc de aventură din țară, destinat atât adulților, cât și copiilor. Edenland Park, situat în comuna Balotești, se întinde pe o suprafață de 20 de ha, chiar în mijlocul pădurii, ceea ce îl face pentru mulți dintre cei care îl vizitează un tărâm de basm, în care agitația urbană este dată uitării.

Pentru cei dornici de aventură și mișcare, oferta de activități include 12 trasee în copaci echipate cu sistemul de siguranță Linia Vieții, unic în România, Eden Jump (săritura în gol de la 15 m), echitație, tir cu arcul, airsoft, paintball, ping pong și închirieri de biciclete. Pentru cei mici, pe lângă locul de joacă, aceștia își pot stimula activitatea în cadrul atelierului de pictură și desen în nisip.

Cei care ajung la Edenland Park pentru a se relaxa după o zi aglomerată sau o săptămână plină, trebuie să știe că își pot încheia ziua cu un somn liniștit într-una dintre cele 3 căsuțe construite în copaci – Melcu’, Ariciu’, Cloșca cu pui sau în Căsuța din povești, construită la sol.

Parcul dispune de un restaurant cu meniu diversificat pentru toate gusturile, dar și de zona de relaxare unde sunt amplasate foișoare și pavilioane. O parte dintre ele se pot închiria pentru petreceri sau evenimente.

Dintre toate celelalte locuri asemănătoare de la noi din țară, Edenland Park nu este numai cel mai mare, dar și cel mai sigur, pentru că traseele sunt prevăzute cu 2 carabine dintre care cea numită Zaza, deși rămâne mobilă, nu poate fi detașată, asigurând deplasarea în deplină siguranță. Linia Vieții este la ora actuală cel mai avansat sistem de siguranță a traseelor în copaci în țări cu tradiție în domeniul parcurilor de aventură, precum Franța, Belgia sau America de Sud.

Pe traseele amplasate se pot aventura atât adulții, cât și copiii cu vârsta de minim 4 ani, iar gradele diferite de dificultate oferă opțiuni indiferent de forma fizică. Totodată, vă puteți bucura de cea mai lungă tiroliană de pe trasee, care are 100 m lungime și este situată pe traseul roșu, la 16 m înălțime.

Important de știut este că momentan nu există bilet de intrare în parc, oricine are acces la spațiu și relaxare. Fiecare vizitator își alege activitățile pe care dorește să le desfășoare și plătește costul acestora, în funcție de timpul petrecut în parc.
 

Alte stiri din Verde

Ultima oră