Capela din arini, arţari, cedri şi camelii din Noua Zeelandă

14 Aug 2015
Capela din arini, arţari, cedri şi camelii din Noua Zeelandă
Cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, Le Figaro „immobilier” prezintă un loc de cult deosebit din Noua Zeelandă. O capelă din arbori şi flori, creată de un iubitor de natură.

Structura metalică serveşte numai pentru a sprijini arborii. Pentru acoperiş, proprietarul a folosit un amestec de arini, arbori de ceai şi camelii, pentru pereţi, arţari şi cedri. Pentru a ridica această capodoperă bio, pasionatul de natură a avut nevoie de patru ani.

Iniţial, acest loc de rugăciune şi linişte era privat, dar la insistenţele celor din jur şi ale curioşilor, capela este accesibilă publicului.
Dar proprietarul acestei minunate capele, care trăieşte din pasiunea pentru natură şi care are o firmă de salvare a arborilor, nu a uitat total că proiectului poate deveni o afacere. Şi a pus o taxă de 6 euro la intrare. Iar un sejur în plin sezon poate ajunge până la 2.000 de euro. Vizitarea capelei este posibilă doar pentru grupuri formate din maximum 100 de persoane. Aşadar, este nevoie şi de ceva răbdare dacă nu sunteţi în primul grup. În timpul iernii, capela este închisă, deoarece suntem în emisfera sudică, şi este redeschisă din 18 octombrie. 



Alte stiri din Verde

Ultima oră