Prima mişcare făcută de Dumitru Dragomir

24 Ian 2016 | scris de Sorin Anghel
Prima mişcare făcută de Dumitru Dragomir

FC Voluntari, formaţie aflată în zona nisipurilor mişcătoare din Liga I de fotbal, l-a numit în funcţia de preşedinte de onoare pe Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal şi-a luat rolul în serios şi a început să taie în carne vie. Mai întâi, l-a dat afară pe antrenorul Gheorghe Mulţescu şi l-a adus în locul acestuia pe fostul internaţional Ionel Ganea.


Acesta a venit la gruparea la ilfoveană de la Dunărea Călăraşi, liderul Seriei B1, cu şanse foarte mari de promovare. Noul tehnician al celor de la Voluntari a părăsit în această dimineaţă cantonamentul călărăşenilor şi a bătut palma cu Dragomir, iar în această seară se află la Călăraşi, pentru a-şi rezilia contractual cu divizionara secundă. În angajamentul cu Dunărea există o clauză potrivit căreia antrenorul poate pleca fără probleme la o echipa din primul eşalon sau din străinătate.


Dumitru Dragomir intenţionează să remanieze şi lotul de jucători, urmând să pună “pe liber” 16 jucători. Corleone vrea să aducă la Voluntari toţi fotbaliştii care au evoluat în tur la Steaua şi la care campioană a renunţat în pauză de iarnă. Nici Ganea nu merge cu mâna goală la nouă să echipa. Pe lângă “secundul” Emil Szolomayer şi preparatorul fizic Constantin Niculae, tehnicianul îi mai vrea pe Alami, Barna şi Vână, toţi trei de la Dunărea Călăraşi.

Alte stiri din Sport

Ultima oră