"Trebuie sa batem Steaua pentru suporterii din toata tara"

02 Mai 2015
Maine seara, cu incepere de la ora 21:00, pe Arena Nationala din Capitala va avea loc derby-ul dintre Dinamo si Steaua. "Cainii" sunt optimisti si spera sa dea lovitura astfel incat rivalii lor de moarta sa iasa din cursa pentru titlul de campioana.
''Suntem datori față de fani și cred că odată cu acest meci vom echilibra balanța în ceea ce înseamnă echipa și suporterii din tribună. Din punctul meu de vedere va fi un meci încrâncenat, după cum îi văd pe băieți la antrenamente. Trebuie să-i țin motivați, să dăm drumul la câini'', a declarat antrenorul dinamovist Flavius Stoican.
''E un meci important pe care îl așteptăm de când a început acest retur. E cel mai important meci, în care vom vedea două echipe cu determinare. Steaua, dacă nu reușește un rezultat favorabil, în proporție foarte mare va pierde campionatul. La fel de adevărat este că și pentru noi e un meci care contează mai mult decât un campionat. Mesajul meu pentru jucători este că trebuie să batem Steaua pentru suporterii din toată țara. Avem toate șansele, pentru că îi văd foarte motivați la antrenamente. Eu trebuie doar să-i așez pe teren. Dacă jucătorii se uită acum în ochii mei nu cred că au ce să-mi reproșeze. Asta vreau și eu, după meci, să nu am ce să le reproșez'', a spus tehnicianul dinamovist.
''S-au vândut peste 20.000 de bilete până la această oră. Mai sunt atâtea ore până la ora jocului. Sunt convins că vor veni suporteri mulți la stadion. Sunt convins că va fi un spectacol în tribune, că suporterii noștri vor fi în centrul atenției'', a încheiat Flavius Stoican.
Pentru partida cu Steaua, Flavius Stoican nu îi va putea folosi pe Nicolae Grigore (suspendat), Ricardo Machado și Mansaly Boubacar (accidentați).

Alte stiri din Sport

Ultima oră