Salariu de 28 de milioane de euro pentru călăul Stelei

20 Mai 2015
Salariu de 28 de milioane de euro pentru călăul Stelei
Astazi, la Roma, are loc o intalnire intre reprezentantii lui Juventus Torino si agentii lui Edinson Cavani, atacantul lui PSG. Viitorul acestuia depinde, insa, de ceea ce va face Zlatan Ibrahimovici in aceasta vara. Suedezul are oferte si sunt sanse mari sa paraseasca echipa campioana a Frantei, situatie in care Cavani va ramane la Paris.

Cavani, atacantul care in urma cu cateva sezoane a eliminat-o pe Steaua din cupele europene atunci cand evolua pentru Napoli, nu s-ar supara deloc daca ar pleca din Hexagon. Juventus Torino, campioana Italiei si finalista Ligii Campionilor, este gata sa-i ofere un salariu de 7 milioane de euro pe an pentru o perioada de patru sezoane.

In acest moment, Cavani este intr-o situatie dificila. A recunoscut ca la PSG nu mai simte placerea de a juca fotbal dupa ce a fost nevoit sa joace in banda dreapta si isi doreste o schimbare. Juventus doreste sa-si intareasca echipa dupa ce s-a aflat ca o serie de jucatori importanti precum Pirlo, Tevez si Pogba vor pleca in aceasta vara si atacantul din Uruguay este principala tinta.

La masa negocierilor se va afla astazi si fratele jucatorului. Acesta are o mare influenta asupra atacantului lui PSG, insa leafa oferita de italieni nu este tocmai buna din moment ce el acum castiga 10 milioane de euro pe an. In plus, Atletico Madrid si Manchester United si-l doresc cu ardoare pe Cavani, astfel ca nu trebuie sa ne asteptam ca mutarea jucatorului la Juventus sa fie rezolvata astazi.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră