Ronaldo-un portughez extrem de serios

13 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Ronaldo-un portughez extrem de serios

Cristian Ronaldo a impresionat din nou:trei goluri cu Wolsburg şi Real Madrid merge în

semifinalele Ligii Campionilor. N-are rost să spunem că echipa din Madrid a întâlnit locul 8 din Bundesliga,performanţa e performanţa.

Dar presa sportiva are în ultimii ani reflexul de a umfla orice secvenţa fotbalistică mai aparte. Iar Realul a recuperat cele două goluri primite în primul meci. Dar Ronaldo îşi confirmă statutul de mare star.

Interesant profilul acestui fotbalist:ambiţos, cu o doză apăsată de egoism şi extrem de muncitor.

Ronaldo nu visează, nu pierde timpul , el munceşte cu îndarjire pentru a fi in top. Îsi sărbătoreşte victoriile într-o atitudine de Superman şi nu ezită sa spună că este cel mai bun jucător din lume. I se pare firesc acest lucru şi mulţi spun că a avut ghinionul să joace în aceiaşi perioadă cu Messi. Argentinianul e talent şi artă iar portughezul muncă şi îndarjire. Fiecare calitate e necesară pentru a fi un mare sportiv. Sărăcia din copilarie l-a facut pe Ronaldo să fie chibzuit cu banii. Are o avere de câteva sute de milioane de euro dar nu se mişca un ban fara ştirea lui. Şi evita complicaţiile aşa cum se întâmplă la Messi unde numeroasa lui familie îl târaşte în tot felul de scandaluri.

Ronaldo îşi planifica viaţa cu rigurozitate. De pilda are un copil de la o mamă surogat. Nu are niciun chrf să se însoare.

Bine,circulă tot felul de poveşti. Se spune ca vrea şi al doilea copil,tot printr-o mamă surogat.

De ce? Ei,se spun tot felul de lucruri dar chiar dacă ar fi aşa, asta e,nu inseamnă ca ar fi ceva rău... Iar dupa ce se va retrage din fotbal vrea să fie actor la Hollywood şi să traiasca ca un rege - el o spune şi nu are planuri rele.

Ramâne un fotbalist bun şi peste ani va intra şi in istoria fotbalului Adica ceva de genul” era unul, un portughez,cum îl cheama?...zicea lumea că e rivalulul lul Messi...uite ce lapsus am...cum îl cheama?

Si totusi Ronaldo ramane... E un portughez serios...

Alte stiri din Sport

Ultima oră