Posibilă criză la Barcelona. Seniorul insistă ca Neymar să câştige cât Messi

04 Feb 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Posibilă criză la Barcelona. Seniorul insistă ca Neymar să câştige cât Messi

Se cam ştia acest lucru dar ieri, la audierile de la Madrid în cazul acuzaţiilor de fraudă fiscală,seniorul declarase că deşi Neymar are o ofertă fabuloasa , el tot la Barcelona va rămâne.

 

De fapt,speculează presa, norocosul brazilian că are un fiu atât de talentat, vrea să scoată cât mai mult de la clubul catalan. Şi asta pentru că, tot astăzi, Neymar Santos a declarat că nu este nicio grabă semnarea noului contract cu Barcelona deoarece cel vechi mai e valabil doi ani deşi în ultimele două luni a tot afirmat că e nevoie de o nouă înţelegere.

 

Într-adevăr , Neymar este curtat de Real, United şi Manchester City, toate cu oferte fabuloase.E clar că Barcelona nu va putea ţine pasul cu sumele uriaşe pe care le pot oferi aceste cluburi. Mai mult are şi o proprie filosofie atunci când e vorba de cheltuit bugetul clubului.

 

Altă problemă majoră o reprezintă Messi pentru că e puţin probabil că argentinianul va accepta să aibă un salariu identic cu cel al brazilianului-îşi va dori o distanţă semnificativă. Messi a refuzat oferte mult mai avantajoase financiar şi Barcelona ştie acest lucru.

 

Va risca Barcelona să dea echipa peste cap din cauza pretenţiilor brazilianului ?

 

Depinde ce va gândi şi Neymar: stilul de joc al Barcelonei îi dă strălucire sau are suficientă forţă pentru a intra într-un alt sistem de joc?

Pâna atunci, tatăl-impresar insistă:vreau ca juniorul să câştige cât Messi.

Alte stiri din Sport

Ultima oră