Neymar-vacanţă de 107 zile

23 Aug 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Neymar-vacanţă de 107 zile

Un record mai rar întâlnit în fotbalul profesionist:Neymar va lipsi din lotul Barcelonei 107 zile. Plecat imediat dupa încheierea campionatului, brazilianul şi-a inceput o lunga vacanţă petrecută în Anglia şi SUA dupa care a mers în Brazilia unde a avut timp să organizeze la proprietatea sa de langă Rio un campionat mondial al jucătorilor de poker. A intrat apoi în cantonamentul naţionalei Braziliei pentru a participa la Jocurilor Olimpice.Neymar şi ai săi au câştigat întrecerea dupa ce in finală au învins ,la penalty-uri ,Germania. Trebuie totuşi precizat că la această ediţie ,cu excepţia Braziliei, nicio ţară nu a venit cu prima echipă ci mai mult cu naţionale încropite cu jucători din ligile inferioare.

Evident că Neymar a vrut să se reîntoarcă la Barcelona dar Luis Enrique l-a anunţat că poate rămâne în continuare în Brazilia în persepectiva meciurilor naţionalei cu Ecuador şi Columbia de la începutul lui septembrie. Este asteptat să se reîntoarca in Spania pe 8 septembrie şi uite asa o treime din acest an brazilianul a petrecut-o,într-un fel, într-o vacanţa prelungită.

Asta nu înseamna că Neymar nu conteaza dar şi fara el Barcelona pare sa se descurce fără mari probleme în faţa adversarilor.

Alte stiri din Sport

Ultima oră