Să joc în echipă cu Messi? Pardon,scuzaţi,bonsoir!

01 Aug 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Să joc în echipă cu Messi? Pardon,scuzaţi,bonsoir!

Situaţie inedit-comică:niciun atacant nu vrea să vină să joace la Barcelona. De la începutul verii clubul catalan caută un atacant de valoare care să accepte să fie rezerva tripletei Messi-Suarez-Neymar.


Barcelona vrea un jucător de valoare care să poata suplini, la un nivel rezonabil, unul din cei trei magnifici în eventualitatea unei accidentări. Evident ,în fişa postului ar intra şi acceptarea posturii de rezervă de lux. Dar nimeni nu vrea să stea pe banca de rezerve mai ales că,se ştie, cei trei nu au chef de chiul şi sunt avizi să joace în toate meciurile. Şi să aştepti ca unul dintre ei să se accidenteze destul de grav ca să poti şi tu juca e o variantă destul de stresanta...(Doamne iartă-mă, dar îmi doresc ca unul din ei să se accidenteze, ca să pot juca şi eu. Iartă-mă Doamne pentru acest gând păcătos. A,să nu uit finalul rugăciunii: Doamne ajută!)

Iată de ce,până acum, cinci jucatori au respins oferpele Barcelonei: Nolito,Gameiro,Bacca, Vietto si Dembele. De aceea Barcelona şi-a îndreptat atenţia asupra francezului Gignac, aflat acum la clubul mexican Tigres.

La 30 de ani,poate că incisvul atacant al naţionalei franceze ar accepta să revina în Europa ,şi nu oriunde, ci chiar la Barcelona. Dar riscă sa stea un sezon pe bancă...

Alte stiri din Sport

Ultima oră