Cutremur în lumea fotbalului. E oficial, Real Madrid a anunţat plecarea lui Cristiano Ronaldo

10 Iul 2018 | scris de Istvan Deak
Cutremur în lumea fotbalului. E oficial, Real Madrid a anunţat plecarea lui Cristiano Ronaldo

Este oficial. După nouă ani petrecuţi la Real Madrid, unde a marcat istoria clubului, atacantul portughez Cristiano Ronaldo este transferat oficial la Juventus Torino. Suma transferului este cu multe zerouri, mai precis 105 milioane de euro, potrivit Gazzetta dello Sport.

Practic, o bombă în lumea fotbalului şi un ultim transfer pentru cel care a primit Balonul de Aur de cinci ori în carieră, scrie 7sur7.be.

Comunicatul clubului precizează că jucătorul a dorit să fie transferat. ''M-am gândit îndelung şi cred că a venit momentul să deschid o nouă etapă în viaţa mea. Pentru asta am cerut clubului să accepte plecarea mea'', a afirmat Ronaldo.

Ronaldo s-a alăturat echipei Real Madrid venind de la Manchester United în 2009 şi a câştigat de două ori titlul în La Liga şi de patru ori trofeul Ligii Campionilor. A înscris 451 de goluri în 438 de meciuri.

Ronaldo era sub contract cu Real până în 2021. În Italia ar urma să câştige 30 de milioane pe an. Potrivit 7sur7.be, portughezul ar fi decis să părăsească Real Madrid din cauza divergenţelor cu conducerea triplei campioane a Europei, cu Florentino Perez în frunte.

Internaţionalul portughez afirmase însă, la scurt timp după câştigarea Ligii Campionilor în ediţia trecută, că probabil timpul său la gruparea de pe Santiago Bernabeu s-a apropiat de sfârşit.

Alte stiri din Sport

Ultima oră