Cum ar putea pleca Neymar de la Barcelona

03 Feb 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Cum ar putea pleca Neymar de la Barcelona

Şi ca să fie într-adevăr o zi proastă, tot ieri Neymar a fost pus sub acuzare de justiţia braziliană pentru evaziune fiscală şi falsificare.

Aceiaşi poveste pentru justiţia din cele două ţări :transferul brazilianului la Barcelona. În acelaşi caz au fost audiaţi Sandro Rosell,fost preşedinte al Barcelonei si Josep Bartomeu, actualul preşedinte al clubului.

 

La întrebările autoritătilor spaniole a trebuit să răspundă şi tatăl lui Neymar în calitate de impresar.

Lucrurile par să ia o amploare nebănuită pentru că în acest caz există o coordonare între anchetele din cele două ţări. Iar Neymar poate ajunge în situaţia de a-şi stopa cariera. La un moment, Neymar Santos a declarat că dacă problemele cu fiscul spaniol vor continua el şi fiul său iau în calcul să plece din Spania.

Din acest motiv, Barcelona insistă pentru semnarea noului contract dar acelaşi motiv îl are şi brazilianul care este curtat insistent de Manchester City.

De altfel, acum trei zile jucătorul Barcelonei declara că i-ar place să lucreze cu Guardiola. Iar a doua zi după această declaraţie City anunţa că noul antrenor al echipei este Pep. Ceea ce arată că, în ciuda declaraţiilor de loialitate faţă de echipa catalană,atacantul brazilian ia în calcul şi varianta plecării.

Alte stiri din Sport

Ultima oră