Ce-ar fi dacă...Nebănuitele căi ale tragerii la sorţi...

25 Aug 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Ce-ar fi dacă...Nebănuitele căi ale tragerii la sorţi...

Astăzi şi mâine au loc tragerile la sorţi în cupele europene. Impărţite în urne valorice, echipele îşi aşteaptă cu nerăbdare ...sorţii. Poate ieşi de aici “potriviri” mai mult decât spectaculoase. De pildă ,Steaua poate pica in grupa UEFA League cu Manchester United. Sună spectaculos dacă ne gândim că echipa din Romania a fost zdrobită de rivala lui United, Manchester City.

Şi culmea ar fi ca românii să se impuna în faţa lui Mourinho-câte ironii vor fi în presa engleză!

Dar mai poate fi şi o altă infruntare spectaculoasă: Manchester City cu Barcelona. Echipa catalană se află, evident, în prima urnă valorică iar City în a doua. In primul rand ar fi o ciocnire între Guardiola şi echipa care l-a propulsat în stratosfera celebrităţii. S-a întamplat şi pe vremea lui Bayern iar atunci ambiţiosul catalan a pierdut clar în faţa lui Messi. Şi, pe de altă parte, am asista la un duel al conceptului tiki-taka iar Guardiola ar vedea la adversari cum arată acest stil de joc pe care şi-l doreşte la jucătorii lsăi.
Dar cea mai interesantă batalie ar fi intre City şi Real Madrid.Catalanul Guardiola s-ar întoarce pe Santiago Bernabeu. Iar Barcelona i-ar ţine pumnii...

Alte stiri din Sport

Ultima oră