Burleanu: Medicul Pompiliu Popescu, o relicvă de corupție și amatorism. Ce crede șeful FRF și despre Iordănescu

16 Mai 2016 | scris de Cristi Ionescu
Burleanu: Medicul Pompiliu Popescu, o relicvă de corupție și amatorism. Ce crede șeful FRF și despre Iordănescu

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că medicul echipei naționale a României, Pompiliu Popescu, la ale cărui servicii s-a renunțat la 11 mai, era una dintre ultimele relicve de corupție și amatorism.

"Am văzut zilele acestea că domnul Pompiliu Popescu face parte dintr-o lume decrepită. Dumneavoastră dacă ați avea vreo problemă, v-ați duce la medicul care v-a tratat străbunica acum 30 de ani? Fotbalul din ziua de azi solicită inovare. Nu e suficient să fi lucrat 100 de ani într-un loc ca să mai continui. Era una dintre ultimele relicve de corupție și amatorism la nivel de federație", a afirmat Burleanu la finalul ședinței Comitetului Executiv al FRF.

Întrebat dacă selecționerul Anghel Iordănescu (66 de ani) aparține prezentului în fotbal, dacă medicul Pompiliu Popescu (65 de ani) face parte dintr-o lume decrepită, Burleanu a răspuns:

"Când vorbim despre domnul Iordănescu trebuie să ne gândim că avem trei antrenori secunzi foarte adaptați".

Federația Română de Fotbal a anunțat despărțirea de Pompiliu Popescu, medicul echipei naționale, după o colaborare de peste de 25 de ani. Prin plecarea medicului Popescu, FRF s-a despărți și de staff-ul acestuia, format din masorii Roger Popovici, Ghiță Păcurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea și Bogdan Ionescu.

Alte stiri din Sport

Ultima oră