Bicicleta care costă cât un apartament cu trei camere în Bucureşti

20 Mai 2015
Bicicleta care costă cât un apartament cu trei camere în Bucureşti
La Monte Carlo se desfasoara LikeBike, eveniment la care se ŢadunaŢ cele mai scumpe biciclete din lume. Organizatorii sustin ca valoarea totala a exponatelor este de doua milioane de euro. De acolo nu lipseste nici cea mai scumpa bicicleta din lumea. Aceasta se numeste Cipollini RB1000 Edition Lux si costa cat un apartament cu trei camere in Bucuresti. 53.000 de euro trebuie sa platesti pentru minunea asta pe doua roti. Daca e cineva in trecere pe Coasta de Azur, sa ia doua, ca sa ne ajunga la toti.

Mario Cipollini este un rutier italian care nu a ratat prezenta in Turul Frantei. Era supranumit Super Mario si a facut spectacol nu doar prin rezultatele sale, ci si prin comportamentul sau. I-a placut mereu scandalul si a fost intotdeauna un tip ostentativ, insa bicicleta Cipollini RB1000 Edition Lux depaseste orice limita.

Bicicleta, descrisa ca fiind un amestesc perfect de bijuterii si tehnologie de cel mai inalt nivel, combina fibra de carbon, platina si aurul cu diamantele. Cadrul, evident, este din fibra de carbon, iar logo-ul MC contine 40 de grame de aur de 18 carate, 12 grame de platina si este incrustat cu diamante de 17 carate.

Ai chef de o plimbare? Ai grija! Mario Cipollini descrie bicicleta ca fiind una identica cu cele folosite in marile tururi – Il Giro, Tour de France, La Vuelta – si se adreseaza oamenilor care au un aer distinctiv. Cadrul este aerodinamic, dovedeste un incredibil transfer de putere si cantareste 1050 de grame.

Daca nu aveti bani pentru o bicicleta ca aceasta, nu va faceti griji, nu intrati in fibrilatii, nu plangeti in perna. Evenimentul de la Monte Carlo mai are in “patrimoniu” ceva bun, excelent pentru romanii care isi fac veacul prin Dorobanti. Sarto 18K este construita manual in Italia, costa 27.000 de euro, iar saua si banda care inveleste ghidonul sunt din piele de crocodil din Zimbabwe.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră