Salariul lui Neymar nemulţumeşte jucătorii Barcelonei

04 Iul 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Salariul lui Neymar nemulţumeşte jucătorii Barcelonei

 

Fanii Barcelonei respiră uşurati: Neymar va semna un nou contract cu Barcelona şi nu va pleca- aşa cum se comenta insistent în ultimele săptămâni- la PSG sau Real Madrid.

Presa specula că ,potrivit înţelegerii, e vorba de un salariu de 15 milioane de euro pe sezon. Iata ca avocatul care l-a asistat pe Neymar la negocieri a scris pe Facebook: e cel mai mare salariu din istoria fotbalului. Barcelona a reacţionat imediat chiar prin cel care a condus negociatorii Barcelonei: acest avocat nu ştie nimic. Putin credibil, “acest avocat” a lucrat la contract. Imediat presa spaniolă a scris:Neymar va primi 25 de milioane de euro pe sezon, cel mai mare salariu acordat unui jucător si,evident, peste salariul lui Messi-22,8 milioane de euro.

De aici si tensiunea surdă in randul jucatorilor Barcelonei. Venit de doi ani brazilianul a ameninţat cu plecarea şi a obtinut ce-a vrut. Evident ca Messi va fi deranjat dar la el e altceva:înca din iarna are o întelegere cu clubul pentru cresterea salariului la 48 de milioane de euri incepand cu acest nou sezon.

Iar la Messi nimeni nu comenteaza. Dar la brazilian nemultumirile vor fi evidente. Mascherano a vrut să plece tocmai pentru faptul că salariul lui e trecut mereu “în aşteptare”. Si ceilalţi jucători aşteptau renegocieri care,iată, nu mai vin. Luis Suarez câştiga cam 10 milioane, se discuta despre o mărire la 15 dar probabil va înghiţi greu varianta în care brazilianul va avea un plus de 10 miliaone de euro. În ultima editie de campionat Suarez a fost cu mult peste Neymar, lucru observat de toată lumea.

Probabil că simtind nemultumirea din echipă clubul catalan a anunţat renegocieri cu Messi şi Iniesta. Dar e clar ca in aceasta poveste echipa lui Bartomeu a calculat greşit.

Supb presiunea mediatică a ştirilor care-l dădeau plecat pe Neymar la PSG sau Real în conditii financiare uriaşe, Bartomeu a cedat.Şi parcă se confirmă faptul că Neymar aduce ghinion:după problemele cu fiscul spaniol iată că şi jucătorii sunt nemultumiţi. Iar Barcelona e prinsă acum în cheltuieli uriase, numai modernizarea stadionului Camp Nou costa 600 de milioane de euro.

Gândeşte-te de două ori când îti aduci în echipă un brazilian cu o familie numeroasă...

Alte stiri din Sport

Ultima oră