Barcelona este Regina Europei!

07 Iun 2015
Barcelona este Regina Europei!
Sezon perfect pentru fotbalul spaniol. FC Sevilla a castigat Europa League saptamana trecuta. In aceasta seara, Barcelona a castigat Liga Campionilor. Maniera in care cele doua formatii din La Liga si-au adjudecat trofeele a fost identical. Adversarul s-a prezentat onorabil, dar victoria a apartinut celor mai buni, mai fotbalisti.

Finala Champions League de la Berlin, dintre Barcelona si Juventus, s-a incheiat cu scorul de 3-1. Spaniolii au inceput meciul in forta, au deschis scorul inca din minutul 4 prin croatul Ivan Rakitic si avantajul s-a mentinut pana la pauza. Juventus a lasat impresia ca poate da lovitura in repriza a doua, dupa ce Morata a egalat in minutul 55. Numai ca forta catalanilor ramane in continuare inumana si trofeul, cel de-al 5-lea din istoria clubului, a plecat spre Barcelona. Suarez si Neymar au adus golurile ce au generat o bucurie de nedescris pentru fanii echipei lui Luis Enrique.

Sezonul 2014-2015 a apartinut Spaniei. Cele doua trofee europene au plecat in Peninsula Iberica, acolo unde se joaca cel mai spectaculos fotbal din Europa. Din pacate, vremurile in care un jucator din tara noastra ajungea sa joace in ultimul act al competitiilor europene sunt de multa vreme apuse.

Alte stiri din Sport

Ultima oră