Anunțul anului în tenis: Naomi Osaka este însărcinată

11 Ian 2023
Anunțul anului în tenis: Naomi Osaka este însărcinată

Naomi Osaka și-a exprimat îngrijorarea când s-a retras de la Australian Open la începutul acestei luni, dar a dezvăluit motivul pentru care nu joacă la primul turneu de Grand Slam din 2023.

Osaka, în vârstă de 25 de ani, a anunțat că este însărcinată, conform Fox News.

„Ultimii câțiva ani au fost cel puțin interesanți, dar consider că momentele cele mai provocatoare din viață pot fi cele mai distractive”, a spus ea într-un comunicat. „Aceste câteva luni departe de sport mi-au oferit o nouă dragoste și apreciere pentru jocul căruia mi-am dedicat viața. Îmi dau seama că viața este atât de scurtă și nu iau niciun moment de la sine înțeles, fiecare zi este o nouă binecuvântare și aventură. Știu că am atât de multe de așteptat în viitor, un lucru pe care îl aștept cu nerăbdare este ca copilul meu să se uite la unul dintre meciurile mele și să spună cuiva, „aceasta este mama mea.”, haha. 2023 va fi un an care va fi plin de lecții pentru mine și sper să ne vedem la începutul următorului, pentru că voi fi la Australia 2024. Vă iubesc pe toți la infinit.”

 

 

Iubitul lui Osaka este rapperul Cordae. Cei doi sunt împreună din 2019. Ea a câștigat Australian Open în 2019 și 2021.

Ea nu a mai jucat din septembrie, după ce s-a retras în turul doi la Tokyo. Ea a câștigat meciul din primul tur, când australianca Daria Saville s-a retras din turneu. Ea a câștigat doar un meci finalizat din luna mai și a fost învinsă în primul tur al celor trei turnee anterioare, inclusiv U.S. Open.

În locul ei a fost promovată Dayana Yastremska din Ucraina.

Alte stiri din Sport

Ultima oră