Alertă la Barcelona. De ce nu vorbeşte Messi de prelungirea contractului?

25 Noi 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Alertă la Barcelona. De ce nu vorbeşte Messi de prelungirea contractului?

Nelinişte printre fanii Barcelonei : de ce nu vorbeşte Messi despre prelungirea contractului cu formaţia catalană ?

Prezent ieri la un eveniment Adidas organizat chiar la Barcelona jucătorul argentinian a elogiat formaţia la care joacă spunînd că este cea mai bună formaţie din lume.

Există o Messidepedenţă a echipei aşa cum scrie presa ? Jucătorul a fost categoric: Barcelona nu depinde de un singur jucător.

Totuşi,toată lumea aştepta ca decarul Barcelonei să vorbească de prelungirea contractului în condiţiile în care Neymar s-a înteles cu clubul iar Luis Suarez este în plină negociere. Ce atrage atenţia este faptul că între club şi Messi nici măcar nu au început negocierile.

Chiar pleacă Messi de la Barcelona ? O asemenea ipoteză poate fi plauzibilă în condiţiile în care jucătorul are o condamnare din partea justiţiei din Spania sub acuzaţia de evaziune fiscală. Condamnarea este cu suspendare iar Messi a făcut recurs la Curtea Supremă.

Messi se consideră nedreptăţit şi persecutat motiv pentru care ia în calcul plecarea în altă ţară.

De altfel,în ultimii doi ani mai mulţi jucători ai Barcvelonei au fost acuzaţi de evaziune fiscală+ultimul este Neymar pentru care fiscul spaniol cere închisoare cu executare.

Şi unde ar pleca Messi ? Numele cel mai des vehiculat este cel al clubului Manchester City, acolo unde există şi o forţă financiară capabilă să poată satisface pretenţiile unui jucător de asemenea valoare dar unde mai antrenează şi Guardiola,cel de numele căruia se leagă începuturile argentinianului.

Alte stiri din Sport

Ultima oră