Suferind de sindromul Ramsey Hunt, Justin Bieber anunță că se bazează pe... Isus

14 Iun 2022
Suferind de sindromul Ramsey Hunt, Justin Bieber anunță că se bazează pe... Isus

Cântărețul canadian se adresează fanilor săi după anunțul anulării turneului său din motive medicale: ca urmare a sindromului Ramsey, o parte a feței lui este temporar paralizată. Pe Instagram, el asigură că este deja mai bine și că Isus îl ajută în această perioadă dificilă, scrie TF1Info

Vestea nu a scăpat nimănui, sau aproape. Într-un videoclip spectaculos postat vinerea trecută, cântărețul canadian Justin Bieber, în vârstă de 28 de ani, a anunțat că a fost nevoit să-și anuleze actualul turneu, victimă a sindromului necunoscut al lui Ramsey Hunt care îi provoacă paralizia unei părți a feței.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Justin Bieber (@justinbieber)

Într-un mesaj publicat luni seară în story pe Instagram, interpretul „Baby” dă o veste liniştitoare fanilor săi. Sprijinul său cel mai fidel în această încercare? Credința lui în Isus, pe care și-a exprimat-o în mod repetat încă de la începutul carierei sale. „Fiecare zi este mai bună decât cea anterioară și în această perioadă de disconfort, am găsit mângâiere cu cel care m-a creat și care mă cunoaște”, scrie Bieber într-o poveste foarte mistică...

"Știu că această furtună va trece, dar până atunci Isus este cu mine" spune Justin Bieber

„Este o amintire pentru mine că mă cunoaște pe deplin”, continuă el. „El știe cele mai întunecate colțuri ale mele pe care nu vreau să le dezvălui nimănui și mă primește constant în brațele lui iubitoare. Această perspectivă îmi dă pace în timpul furtunii oribile prin care trec. Știu că această furtună va trece dar până când atunci, Isus este cu mine.”

Pe rețelele de socializare au circulat diverse teorii despre starea de sănătate a lui Justin Bieber, începând cu cea care implică vaccinul împotriva Covid-19.

Dar, de departe, cea mai credibilă explicație medicală este o complicație a zonei zoster, o boală cauzată de reactivarea varicelei într-o perioadă de mare stres sau o scădere a apărării imunitare a pacientului.

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră