Robbie Williams este șocat că nu mai e recunoscut pe stradă

28 Iun 2024
Robbie Williams este șocat că nu mai e recunoscut pe stradă

Rănit în ego-ul său, cântărețul se poate plimba acum prin centrul Londrei fără ca cineva să-l deranjeze, scrie Le Matin

Robbie Williams și-a exprimat dezamăgirea că a reușit să se plimbe prin Londra fără a fi recunoscut.

Cântărețul0 în vârstă de 50 de ani, care s-a bucurat de un succes uriaș ca membru al trupei Take That și ca artist solo, a vândut peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume. Cu toate acestea, gloria lui pare să se estompeze. Plimbându-se prin Hyde Park, din capitala Marii Britanii, duminica trecută, fără a fi recunoscut, Robbie Williams și-a pus la îndoială statutul de vedetă.

Soția sa Ayda Field l-a filmat, vizibil nemulțumită, când se întorceau împreună de la un restaurant. Robbie Williams s-a plâns: „Este foarte îngrijorător. Ne întoarcem prin Hyde Park. Sunt îmbrăcat în întregime în roz. Am adidași roz. Am ochelari de soare cu diamante și absolut nimeni nu m-a recunoscut și nici nu m-a deranjat”, s-a plâns el. El a mărturisit sincer: „Nu era așa în anii 90”.

Ayda Field a continuat să filmeze vedeta întinsă pe iarbă, făcând semn trecătorilor, dar publicul tot nu l-a recunoscut. Rănit în ego-ul său, dar păstrându-și simțul umorului, Robbie Williams nu a renunțat să-și dorească să fie recunoscut în stradă. Marți, 25 iunie, cei doi soți au ieșit pe străzile din Kensington pentru a vedea dacă vreun fan îl va recunoaște. De data aceasta, cântărețul „Let Me Entertain You” a purtat o vestă cu numele său gravat pe spate. Vești bune: oamenii pot citi! Robbie Williams a fost încântat să vadă fanii făcând coadă pentru a-i cere selfie-uri cu el. Ayda Field a distribuit imaginile pe Instagram.

Și când te gândești că unii artiști se plâng de faima lor și merg până acolo încât se luptă cu paparazzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams)

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams)

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră