Michael Schumacher, la o nouă terapie în Statele Unite

21 Sep 2017 | scris de Magda Marincovici
Michael Schumacher, la o nouă terapie în Statele Unite

După aproape patru ani de la accidentul la schi, starea de sănătate a lui Michael Schumacher este un mister. Potrivit unei reviste germane, campionul ar putea încerca o nouă terapie în Statele Unite, transmite Voici.fr.

În decembrie 2013, Michael Schumacher era la schi, împreună cu fiul lui, la Meribel (Savoia, Franța), când s-a lovit puternic la cap și a fost transportat de urgență la spital. După o comă de câteva luni și mai multe intervenții chirurgicale, fostul pilot de formula 1 a revenit la domiciliul lui din Elveția pentru a face exerciții speciale de recuperare fizică.

În ultima perioada, veștile privitoare la starea lui de sănătate sunt foarte rare. Dar, recent, revista germană Bravo anunța că familia celebrului campion mondial intenționează să-l transfere în Statele Unite. Familia își pune toată speranța în internarea într-o clinică din Dallas, unde doctorul Mark Meeks, specialist neurolog, i-ar putea asigura o terapie adaptată pacientului. Avem o mare experiență în privința pacienților care au suferit asemenea traumatisme, a declarat medicul în revista Bravo. Probabil, în Europa nu există nicio clinică care tratează atât de multe cazuri, mai spune doctorul Meeks. 

Deocamdată, familia lui Schumacher nu a dezmințit această informație, care oferă o speranță apropiaților și fanilor campionului. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră